سلام. من لپ تاپ لنوو g510 با مشخصات زیر دارم:
- Intel Core i5 4th Gen 4200M (2.50 GHz)
- 4 GB Memory 500 GB HDD
برای کار برنامه نویسی میخوام ارتقاء اش بدم. سرعتش پایینه
به نظرتون چه ssd ای بندازم خوبه؟ رم هم اضافه کنم تاثیر داره؟
کاربر شهرسختافزار
سلام. من لپ تاپ لنوو g510 با مشخصات زیر دارم:
- Intel Core i5 4th Gen 4200M (2.50 GHz)
- 4 GB Memory 500 GB HDD
برای کار برنامه نویسی میخوام ارتقاء اش بدم. سرعتش پایینه
به نظرتون چه ssd ای بندازم خوبه؟ رم هم اضافه کنم تاثیر داره؟
ویرایش توسط مدیریت شهر سخت افزار
|
|
اسکریتن شات بگذارید با برنامه cpu-z قسمت spd-memoryبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای ssd هم سامسونگ ۸۵۰ evo بگیرید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون.اینم اسکرین شاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
memory.png
memory2.png
آخرین ویرایش توسط resident در تاریخ 11-03-18 انجام شده است
دو تا ۸ گیگ باس ۱۶۰۰ بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ یا هاینیکسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم خودتان را ببرید فروشگاه IRANFSO در پاسا› ایران و تهیه کنید
اینطوری موقع خرید راهنمایی میکنند
resident (11-03-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد.
جای مطمئنی رو میشناسید ssd سامسونگ رو ازش بگیرم؟
از لیون بگیرید یا دیجی کالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هیچ کدوم 120 اشو ندارن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما برای لپ تاپ تون علاوه بر ارتقای رم و ssd، میتونید به ارتقای CPU نیز فکر کنید. چون برای لپ تاپ شما قابل ارتقا هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
resident (19-03-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks