با سلام من یک سیستم با پردازنده قوی E8400 به شما معرفی میکنم که از تمام پردازنده های ذکر شده سریع تر هست با توجه به اینکه گفتید از اتوکد و فتوشاپ استفاده می کنید. (قیمت با گارانتی: 160000)
برای مین برد هم با توجه به اینکه اشاره ای به موارد حرفه ای و اورکلاک نکردید به شما Asus P5Q رو پیشنهاد می کنم. البته فراموش نکنید که این مادربورد هم در نوع خودش خیلی قدرتمند هست و در رده ی نیمه حرفه ای ها قرار می گیره. (قیمت : 135000)
برای رم هم نیازی به خرید رم های گران قیمت از Patriot یا OCZ نیست و بهتر هست که پول خود را خرج خرید CPU بهتر یا رم با ظرفیت بیشتر کنید. چرا که این دو مورد تاثیر خیلی بیشتری را روی سرعت دارند. به شما دو گیگابایت رم از Apacer رو پیشنهاد می دهم (قیمت: 35000)
برای کارت گرافیک هم می تونید یک Geforce 9500GT 512 GDDR3 از برند XFX یا Club 3D بخرید. این کارت اکثر بازی های روز را با رزولوشن بالا (برای مانیتورهای واید با رزولوشن 900*1440 ) را برایتان با سرعت فریم بالای 30 اجرا خواهد کرد ( قیمت کارت Club 3D: حدود 110000 )
برای پاور هم 500 وات خیلی زیاد هست و برای این سیستم یک پاور 330 وات هم جوابگو خواهد بود! با این حال به شما پاورد GP430 از گرین پیشنهاد می کنم که اگه قصد ارتقا کارت گرافیک را داشتید این پاور دارای کانکتور 6 پین بوده و جواب شما را خواهد داد (قیمت: 40000)
برای کیس هم Tolip از گریین رو پیشنهاد می کنم (قیمت: 42500)
برای DVD رایتر هم Liteon با قیمت 3000 تومان
مودم هم Gigabyte با قیمت 9000 تومان
برای هارد دیسک هم 320 گیگ از برند Maxtor یا Western Digital (قیمت: حدود 56000)
روی هم حدودا 590000 تومنی میشه که با توجه به این که گفتید تا یک ماه دیگه دست نگه دارید (که من هم همین پیشنهاد رو می کنم چون با ورود نسل جدید پردازنده های اینتل قیمتها تا یکی دو ماه دیگه افت محسوسی خواهند داشت) تا اون موقع با همین بودجه 550000 تومن می تونید این قطعات را خریداری کنید.
----- ----- ----- ----- ----- -----
این ها همه یک طرف ، اگر علاقه به چهار هسته ای ها داشتید با همین بودجه می توانید AMD Phenom 9950 خریداری کنید که بسیار پردازنده سریع و قدرتمندی هست حتی از E8400 که افت قیمت آن بسیار زیاد بوده و الان خرید آن بسیار با صرفه است. اگه خواستید بگید تا یه سیستم هم بر مبنای این پردازنده معرفی کنم.

Bookmarks