سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojsolblu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجتون چقدر است دوست گرامی؟
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان.
با توجه به قطعات موجود در بازار یه کیس میخوام که تو نرمافزارهای افتر افکت و ادیوس و پریمیر واقعاً قدرتمند باشه و کم نیاره.
برای کارهای تدوین و میکس ( تیزر تبلیغاتی ) حداقل سیستم پیشنهادی دوستان چی هست؟
ممنون از دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojsolblu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجتون چقدر است دوست گرامی؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.
راستش من دارم کارگاهم رو ارتقاء میدم و در نظر دارم ابزار کارم به روز باشه. ( دوربین عکاسی، تصویربرداری، سیستم جهت تدوین و ... ) میخوام بدونم حداقل هزینه لازم برای کیس چقدره و اینکه در آخر چقدر از بودجه رو باید اختصاص بدم به کیس.
ممنون از پاسختون
Hessam II (25-01-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز ! شما فقط کیس میخواهید بخرید یا مانیتور و بقیه قطعات جانبی ( ماوس و کیبرد و اسپیکر ) رو هم لازم دارید ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojsolblu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه سطح کارتون چقدر حرفه ای هست ؟! چون هرچقدر کارتون حرفه ای تر باشه به بودجه بیشتری احتیاج دارید !
کاربر شهرسختافزار
يه مشاوره قبل از نظر اساتيد گرامي
از پلتفرم AMD استفاده كنيد
4 قطعه مشخصا برای این سیستم باید قوی باشه
پردازنده اینتل یا سری 8 amd
کارت گرافیک به شخصه پیشنهادم سری جدید amd هست به خاطر بحث استریم و ...
رم حداقل 8
و هارد اس اس دی حداقل 120 که بشه ویندوز و برنامه ها رو نصب کرد و پروژه ها رو روش کار کرد
به تبعش اگر مانیتور ندارید یه نمایشگر با پنل ips برای این سیستم واجبه
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام..
به نظر من ملاک سیستم قوی نیست. به نظر من بستگی به این داره که چ نوع کارت تدوینی استفاده می کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks