خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shabaniesmail75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که گفتم ، بجز illustrator (اون هم در preview اش و این چیزها) و xd و پلاگین element 3d در افترافکت و اندکی هم فتوشاپ ، تعویض گرافیک ، به بهبود سرعت هیچ قسمت از نرم افزارهای دیگه تون کمک نمیکنه .
یعنی انتظار نداشته باشید با تعویض گرافیک به rx 580 یا هر چیز دیگه ، در سرعت عملیات فتوشاپ تون یا در افترافکت تون ، خیلی تغییر سرعت داشته باشین . تغییرات تون ، یه کم بیشتر نیست و شاید حتی در ین نرم افزارهایی که گفتم ، حس هم نشه .
اینکه رم تون را به 8 گیگ ارتقاء دادین و براتون کافی هه ، عمده دلیل اش بر میگرده به اینکه در چه سطح و با چه پیچیدگی ای ، در این نرم افزارها ، پروژه میسازین . مخصوصا در افترافکت .
افترافکت را اگه بصورت متوسط هم کار کنین ، حداقل 16 تا 32 گیگ رم لازم داره . 8 گیگ ، برای کارهای مبتدی افترافکت کافی هه .
اگه میخواین سرعت عملیات در نرم افزارهاتون بالا بره ، مهم تر از گرافیک ، پردازنده و حافظه ی رم تون هست . شما اگه یه پردازنده ی 4 هسته ای بگیرین و رم تون را تا 16 برسونین و اگه ssd ندارین ، یه ssd بگیرین ، در نرم افزارهای فتوشاپ و افترافکت ، خیلی خیلی بیشتر تاثیر داره تا تعویض گرافیک . هر چند در بقیه ی نرم افزارهایی هم که گفتین تاثیر داره ولی برای اون نرم افزارها ، علاوه بر این قطعات ، گرافیک هم مهم هه .
درباره ی گیم هم که حساب کنید ، اگه بازی های روز (گرافیک سنگین و بازی های سال 2016 به این طرف) را حساب کنید ، باز به یه پردازنده ی 4 هسته ای نیاز دارین . قطعا مشخص هست که در بازی ، علاوه بر پردازنده ، کارت گرافیک هم خیلی مهمه .
درباره ی قیمت ، چندان نمیدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shabaniesmail75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون نو هست که rx 580 توی لیون نیست و قیمت ندارم .
اگه منظورتون دست دوم هست که gtx 1060 6gb باید در حد 2.5 از اینها (با اون شرایطی که گفتم) باشه . دست دوم rx 580 را نمیدونم .
اگه قراره مادربرد را عوض کنید ، همونطور که در پست قبلی گفتم ، بهتر هه کلا سوکت تون را عوض کنید و به AMD Ryzen مهاجرت کنید . یا حداقل به سوکت های نسل جدیدتر از اینتل .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shabaniesmail75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اینکه دوباره سوکت قدیمی از نسل خودتون را بگیرین .
اگه بودجه دارین ، حتما پیشنهاد میکنم که بورد را تعویض کنید . ببردتون قدرت و کشش کافی ، مخصوصا برای فود لود بودن پردازنده ی 4 هسته ای را در طولانی مدت شاید نداشته باشه . اگه داشته هم باشه ، بهش فشار میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shabaniesmail75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره ی پاور هم اگه پردازنده تون 3770 باشه و گرافیک تون هم rx 580 ، باز اولا بسته به مدل دقیق کارت گرافیک (و میزان اورکلاکی که کارخونه براش انجام داد) و همچنین میزان اورکلاکی که علاوه بر اون ، شما قصد دارین روش انجام بدین ، داره . اگه پاور 600 وات بگیرین ، هم مطمئن تر هه (در صورت انتخاب این نوع قطعات) و هم دست تون برای اورکلاک ، باز تر هه .

Bookmarks