برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا ممنونم از وقتی که میزارید
ببنید من همین الانم با این گرافیک خیلی ضعیفی که دارم یا کلا سیستم ضعیف فعلی که دارم تازه رم 4 بود1333 و من به تازگی 8 کردم کارهای گرافیکی انجام میدم و اذیتم نمیکنه دیگه اگه بیام یک گرافیک rx 580 msi اضافه کنم که خب مسلما دیگه هیچ اذیتی ندارم از طرفی برای گیم هم خوبه ، حالا نظر شما چیه ؟ آخه gtx 1060 که شما فرمودید خیلی گرون هست و اینطور که من توی سایت userbenchmark خوندم و سایت های دیگه مثل دیجی کالا تفریبا هم رده هستند حتی بعضی جاها به خصصوص گیم rx 580 بهتر جواب داده فقط میمونه توان مصرفیش که فکر کنم همون پاور کولر مستر 550 وات هم مناسبش باشه که قیمت مناسبی هم داره حالا بازم نظر شما برای من مهمه و ارزش داره مطمئن باشید.
در رابطه با بورد و cpu هم نظرتون چیه همون i7 3770 قرار بدم با بورد GigaByte GA-B250 ؟
یا اینکه اصلا بورد رو بی خیال بشم روی همین بورد که دارم بیام rx 580 msi رو اضافه کنم با یک رم 8 دیگه و همینطور i7 3770 و یک پاور 550 حالا یا گرین یا کولر مستر ؟ نظرتون چیه ؟ شاید جمعا بشه 7 میلیون تومن که بعدا هم یواش یواش یه بورد خیلی عالی خریداری کنم با یک cpu قوی تر ...

Bookmarks