سلام
برای همه ی نرم افزارهایی که نام بردین ، پردازنده ی بسیار ضعیفی دارین . پیشنهاد میکنم پردازنده تون را به i5 یا مخصوصا به i7 3770 ارتقاء بدین .
هر چند مادربردتون از لحاظ سوکت پشتیبانی میکنه ولی از لحاظ مدار تغذیه ، شاید یه کم برای این پردازنده مخصوصا اگه زیاد توی فول لود و رندر تمام لود بمونه ، قدرت کافی را نداره .

رم تون هم تقریبا برای تمام این نرم افزارها ، کم هست . مخصوصا برای افترافکت که بسیار کم هست . حداقل ، مقدار حافظه ی رم تون را به 16 گیگ برسونین .

از لحاظ کارت گرافیک ، بیشتر در نرم افزار illustrator و xd کارایی داره . به اضافه ی پلاگین element 3d در افتر افکت .
نرم افزار illustrator توی سایتش چیزی از ساپورت کارت گرافیک نسل GTX 1000 و بالاتر زده نیست اما سایت های دیگه ، نسل های بالاتر را پیشنهاد دادن . بنابراین گرافیکی که در زیر معرفی میکنم (نسل GTX 1000 و GTX 2000) ، نمیدونم که illustrator ازشون پشتیبانی میکنه یا نه اما به طبع ، باید پشتیبانی کنه .
گرافیک هم پیشنهاد میکنم nvidia بگیرین . برای نرم افزارها که از cuda استفاده میکنن ، amd کارایی نداره . همچنین عملکرد nvidia در نرم افزارها ، معمولا بهتر هه .

با در نظر گرفتن همه ی این موارد (نمیدونم بودجه تون چقدره) ، اگه بودجه تون میرسه ، کارت گرافیک RTX 2060 6GB بگیرین اگه نمیرسه که GTX 1060 6GB .

بله .
پاورتون باید تعویض بشه . همونطور که دوستمون گفتن ، پاوری بیش از 500 وات نیاز هست . حالا اینکه دقیقا چه پاروی نیاز هست ، باید اول تمام قطعات تون مشخص بشه (چون گفتم پردازنده را هم ارتقاء بدین که باید مدل دقیق اش را که انتخاب کردین ، بگین) .
ممنون از توجه ای که داشتید
ابتدا بگم بودجه من حداقل 5 تا 6 میلیون تومن هست
در رابطه با پردازنده باهاتون موافقم اما اینکه گفتید توان ندارد مادربرد شما برای مادربرد چی پیشنهاد میدید برای همین پردازنده i7 3770 ؟

برای رم ، میتونم یک رم 8 دیگه با باس 1600 دیگه کنار همین بزارم ؟ چون رم رو جدیدا خریدم

همینطور که گفتم من گرافیک کارهای سنگین انجام نمیدم مثل سه بعدی سازی اما خب گرافیک رو خودمم دوست دارم nvidia استفاده کنم برای همین GTX 1060 6GB رو خوندم نسبت به RX 580 MSI یکی هست اما قیمت بیشتری داره و از اونجای که خب گیم و کارهای استریم می کنم همون RX 580 MSI بهتر نیست ؟ قیمتش تقریبا 3 میلیون و هفتصد هست گرافیک
RTX 2060 6GB رو هم بررسی کردم واقعا برای گیم FPS خوبی بهم میده اما متاسفانه بودجه من بهش نمیرسه ، پسر نظرتون چیه با
RX 580 MSI ؟؟

پاور رو هم به دوست عزیزمون اون بالا عرض کردم
پاور کولر مستر 550 وات MWE 550 WHITE 230V - V2 مد نظرم هست چون شاید احتمال اینکه بازم چیزی ارتقا بدم هست. نظر شما چیه ؟