ممنون از توجه ای که داشتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا بگم بودجه من حداقل 5 تا 6 میلیون تومن هست
در رابطه با پردازنده باهاتون موافقم اما اینکه گفتید توان ندارد مادربرد شما برای مادربرد چی پیشنهاد میدید برای همین پردازنده i7 3770 ؟
برای رم ، میتونم یک رم 8 دیگه با باس 1600 دیگه کنار همین بزارم ؟ چون رم رو جدیدا خریدم
همینطور که گفتم من گرافیک کارهای سنگین انجام نمیدم مثل سه بعدی سازی اما خب گرافیک رو خودمم دوست دارم nvidia استفاده کنم برای همین GTX 1060 6GB رو خوندم نسبت به RX 580 MSI یکی هست اما قیمت بیشتری داره و از اونجای که خب گیم و کارهای استریم می کنم همون RX 580 MSI بهتر نیست ؟ قیمتش تقریبا 3 میلیون و هفتصد هست گرافیکRTX 2060 6GB رو هم بررسی کردم واقعا برای گیم FPS خوبی بهم میده اما متاسفانه بودجه من بهش نمیرسه ، پسر نظرتون چیه باRX 580 MSI ؟؟
پاور رو هم به دوست عزیزمون اون بالا عرض کردمپاور کولر مستر 550 وات MWE 550 WHITE 230V - V2 مد نظرم هست چون شاید احتمال اینکه بازم چیزی ارتقا بدم هست. نظر شما چیه ؟

Bookmarks