سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shabaniesmail75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همه ی نرم افزارهایی که نام بردین ، پردازنده ی بسیار ضعیفی دارین . پیشنهاد میکنم پردازنده تون را به i5 یا مخصوصا به i7 3770 ارتقاء بدین .
هر چند مادربردتون از لحاظ سوکت پشتیبانی میکنه ولی از لحاظ مدار تغذیه ، شاید یه کم برای این پردازنده مخصوصا اگه زیاد توی فول لود و رندر تمام لود بمونه ، قدرت کافی را نداره .
رم تون هم تقریبا برای تمام این نرم افزارها ، کم هست . مخصوصا برای افترافکت که بسیار کم هست . حداقل ، مقدار حافظه ی رم تون را به 16 گیگ برسونین .
از لحاظ کارت گرافیک ، بیشتر در نرم افزار illustrator و xd کارایی داره . به اضافه ی پلاگین element 3d در افتر افکت .
نرم افزار illustrator توی سایتش چیزی از ساپورت کارت گرافیک نسل GTX 1000 و بالاتر زده نیست اما سایت های دیگه ، نسل های بالاتر را پیشنهاد دادن . بنابراین گرافیکی که در زیر معرفی میکنم (نسل GTX 1000 و GTX 2000) ، نمیدونم که illustrator ازشون پشتیبانی میکنه یا نه اما به طبع ، باید پشتیبانی کنه .
گرافیک هم پیشنهاد میکنم nvidia بگیرین . برای نرم افزارها که از cuda استفاده میکنن ، amd کارایی نداره . همچنین عملکرد nvidia در نرم افزارها ، معمولا بهتر هه .
با در نظر گرفتن همه ی این موارد (نمیدونم بودجه تون چقدره) ، اگه بودجه تون میرسه ، کارت گرافیک RTX 2060 6GB بگیرین اگه نمیرسه که GTX 1060 6GB .
بله .
پاورتون باید تعویض بشه . همونطور که دوستمون گفتن ، پاوری بیش از 500 وات نیاز هست . حالا اینکه دقیقا چه پاروی نیاز هست ، باید اول تمام قطعات تون مشخص بشه (چون گفتم پردازنده را هم ارتقاء بدین که باید مدل دقیق اش را که انتخاب کردین ، بگین) .

Bookmarks