سلام وقت بخیر

بنده یک سیستمی دارم که از نظر گرافیک و cpu ضعیف هست و فعلا قصد دارم این سیستم رو ارتقا بدم ، مشخصات سیستم فعلی من به شرح زیر هست :

CPU : Intel Pentium G2030 Socket H2 (LGA1155)
Cache : 2x32 + 2x32 + 2x256 + 3M
RAM : 8 GB DDR3 kingston 1600
HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
POWER : PASCAL 350W
GPU : 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610
MotherBoard : MSI H61M-P32/W8 (MS-7788)
Chipset : Intel H61 (Cougar Point)
BIOS : 10/18/2013 Version V10.11

ینده قصد دارم تا یک گرافیک RX 580 MSI 8G خریداری کنم حالا سوالاتی که دارم به ترتیب اینکه :

1 - آیا کارت گرافیک RX 580 MSI 8G رو میتونم روی مادربرد فعلی که دارم سوار کنم؟
2 - آیا نیاز هست برای ارتقا پاور و همینطور CPU رو هم ارتقا بدم؟
3 - اگر نیاز بود به مورد شماره 2 من چه پاور و CPU رو انتخاب کنم تا کنار کارت گرافیک RX 580 MSI 8G هماهنگ باشند؟
4 - متوجه شدم که مادربرد و CPU فعلی که دارم به شدت قدیمی هستند پس با توجه به سوالات قبلی چه مادربردی رو پیشنهاد میدید برای ارتقا اگر نیاز بود.

توجه داشته باشید بنده کارم طراحی گرافیک هست ، گرافیک منظورم طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری وب سایت هست و همینطور گرافیک تبلیغاتی مثل بنر ، کارت ویزیت و بقیه موارد ، منظورم کار های 3D نیست.

بنده مقداری هم گیم انجام میدم، گیم های DOTA2 . FORTNITE . CSGO

نرم افزارهای که با آنها کار میکنم ، از جمله فتوشاپ ، ایلیوستریتور ، افتر افکت ، ایکس‌دی (رابط کاربری) نرم افزارها زیاد سنگین نیستن و همین الانم حداقل کاری که میخوام رو جواب میده

عرضم به حضورتون بنده گاهی اوقات استریم هم می کنم بعنی پخش زنده از گیم اما نه خیلی حرفه ای

حالا با توجه به این مواردی که خدمتتون ارائه دادم لطفا بنده رو در این خصوص همین موارد راهنمایی بفرمائید. تشکر از تمامی کاربران