یوزر بنچمارک همونطور که از اسمش پیداست نتایج بنچمارک یوزر هاست که میانگینشون رو نشون میده.
برای همین دقیق نیست.
چون من میتونم با پردازنده ی خودم تو سرعت کلاک استوک برم و نتیجه رو آپلود کنم که امتیاز خیلی کمتری میده و در نتیجه باعث پایین تر اومدن اعداد میانگین میشه (حالا فکر کنین صدها نفر این کارو میکنن)
یا میتونم یک خنک کننده ی خیلی قوی داشته باشم و کل مدت بنچ مارک رو بذارم روی فول توربو بوست پردازنده کار کنه و امتیاز خیلی بیشتری به دست بیارم و آپلود کنم.
دلیل پایین بودن تفاوت هم همینه تو این سایت چون اکثر کسایی که این پردازنده ها رو دارن از کولر های استوک که ضعیف هستن استفاده میکنن. و چون سرعت پایه 9100 بالاتره (3.6 گیگاهرتز به 2.9 گیگاهرتز 9400)
و با کولر استوک نمیتونه به سرعت بوست تو تحت فشار و مدت طولانی برسه این تفاوت که میبینید به همین دلیل هست.
اما فرکانس بوستشون تقریبا یکی هست.
توی تست تک هسته ای با فرکانس یکسان تفاوتی بینشون وجود نداره.
اما توی تست های مولتی ترد هست که اختلافشون آشکار میشه. و تو فرکانس یکسان حدود 33 درصد پردازنده 9400 بهتر هست.
که امروزه دیگه چیزی که مهمتره همون قدرت تو حالت چن هسته ای و مولتی ترد هست بیشتر.
اما مطمن باشین که تفاوتش بیشتر از این حرف هاست که نوشتین 2 تا 5 درصد.
چون 9400 شش هسته ای هست یعنی دو هسته بیشتر داره، 9 مگ کش داره یعنی 3 مگ بیشتر.
و اگر خنک کننده ی بهتری از نمونه استوک روش بندازین که بتونه پردازنده رو روی توربو بوست خنک نگه داره اثر گذازی خیلی بهتری هم میبینین ازش.
میتونین مدل tray رو بگیرید که بدون فن و باکس هست که ارزونتره و هزینه اش رو روی خرید کولر بهتر هزینه کنید که خیلی منطقی تر هست.
اگر هم براتون مقدور بود فروشش پیشنهاد میدادم مادربرد و پردازنده رو بفروشین و یک مادبرد h510 و پردازنده نسل 10 بگیرید (با قابلیت ارتقا به نسل 11)
که قیمتاشون با وجود سریعتر و جدید تر بودن با نسل 9 یکی هست تقریبا تو اون رنج

Bookmarks