سلام دوستان
یه سیستم قدیمی دارم مال 7-8 سال پیشه میخوام ارتقاش بدم
میخوام تا 2 میلیون و 300 هزار تومن حدودا (حالا یکم بالا و پایین مهم نیست مهم اینه بهینه باشه) هزینه کنم بیشتر برای برنامه نویسی میخوام ( برنامه های اکلیپس و اندروید استودیو ) و در آینده بازی سازی (با برنامه های یونیتی و ...) گاهی هم برای بازی کردن
با توجه به بودجم یه سیستم قوی و مرگی ! :) بهم معرفی کنید . تا 2 میلیون و 600 هزار هم میتونم افزایشش بدم
1- مادربورد ترجیحا گیگابایت(میگن ایسوز بهتره ولی من ...! نمیدونم شما نظرتون رو چیه؟)
2- قطعاتش مطمئن باشه و برندی باشه که آزمون خودشو پس داده باشه
4- رمش 8 باشه حالا بعدا اگه لازم شد ارتقا میدم(نمیدونم یکی 8 بگیرم یا دوتا 4 ؟ شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ )
سیستم پیشنهادی خودم
مادربورد : GIGABYTE H170-D3H
پردازنده : Core i5 6600k
رم : G.Skill Value NT 2*4GB=8GB 2133MHz CL15 اگه مارک بهتری سراغ دارین دریغ نکنید
پاور : Green GP600A-HP اینم اگه مارک بهتری سراغ دارین بگین بگیرم
گرافیک: اول اینکه حتما باید گرافیک بزارم ؟ یعنی این مادر بورد گرافیک آنبورد نداره؟ یا پردازنده گرافیک مجتمع نداره؟ برای کارای عادی
یه گرافیک nvidia geforce 6200 le ک 256MB هست هم دارم میشه گرافیک جدید نگیرم و همین رو رو سیستم سوار کنم(برای صرفجویی در هزینه) ؟(اگه ک نمیشه یه کارت گرافیک زیر 300 تومن بگین ک فوتبال PES 2016 رو بتونه براحتی اجراش کنه تا یه 7_8 ماهی کارم راه بیوفته تا بعد یه کارت بهتر بخرم اینا چطوره
GIGABYTE GT 730 2GB DDR3 128BIT
ASUS GT 730 2GB DDR3 128-bit
اگه پیشنهاد بهتری دارین بگین)
آیا برنامه های اکلیپس و اندروید استودیو با این کارت گرافیک اجرا میشن یا اصلا ربطی به کارت گرافیک نداره ؟
یه هارد 200 گیگی مکستور ساتا هم دارم آیا میشه همین هارد رو روی این سیستم گذاشت یا باید هارد جدید بگیرم( یه وقت نگید 200 گیگ کمه یه هارد 1 ترا اکسترنال دارم و قرار نیست چیزی رو روی سیستم ذخیره کنم فقط ویندوز و برنامه ها هست)
آینده نگری و بهینه سازی هم در سیستم دیده شده باشد
حالا بعد از همه اینا این قطعات تو کیس NEXTec 202 جا میشه !!!؟ :)))
سیستم پیشنهادیتون رو بگید ممنون میشم قیمت تقریبی هر قطعه رو هم بگید
ببخشید یخورده طولانی شد.

Bookmarks