frankval (05-03-16)
خیلی تفاوت نمیکنه . یکسری بنچمارک هم سایت hardware secret گرفته بود که من در انجمن هم نقل کرده بودم . تو گیم خیلی موثر نبود دو کاناله بودن رمها . تو مابقی موارد نمیتونم نظر قطعی بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط frankval برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مقایسه عملکرد رم سیتگل چنل و دوال چنل در گیمینگ
frankval (05-03-16)
Intel Fan
مادربرد شما چون دو تا اسلات رم بیشتر ندارد بهتره که یدونه 8 گیگ بگیرید که در اینده مشکلی برای ارتقا نداشته باشید
frankval (06-03-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بین این دو کارت برای گیم کدومشون ارجحیت دارند؟چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGA GTX 950 2GB OC
ASUS STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING Graphics Card
هر دو کارت خوب هستند . خیلی متفاوت نیستند . من شخصا گیگابایت رو میپسندم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط frankval برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
frankval (07-03-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدgigabyte r7 360 2gb ddr5 مدل رو که معرفی کردید؟ تا 700 تومان الان هم همینو معرفی می کنید؟
سایتی که بنچمارک کارت گرافیک رو نشون بده و مقایسه کنه هست؟
بله 700 تومن هم مدل گیگابایت و هم مدل ZOATC AMP 950 مناسبه . R7 360 برای بودجه تا 470 تومن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط frankval برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت 950 خیلی قویتر هست .
frankval (07-03-16)
مقایسه نسبی
Radeon R7 360 vs GeForce GTX 950
frankval (07-03-16)
کاربر شهرسختافزار
من ساکن تهران نیستم و می خوام وقتی رفتم خرید یک plan b داشته باشم که اگه این نشد اون یکی بشه:تا 1500 همون سیستم اولی رو معرفی می کنید یا سیستم دیگه ای رو؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
میتونید همه قطعات را از آقای جمشیدی آریا کامپیوتر تهیه کنید همه رو هم موجود دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط frankval برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چطوری امکان داره یکی با 140 دلار قیمت و اون یکی با 1099 دلار تقریبا هم سطح باشند؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاراییشونم خیلی با هم فرق نمی کنه تو گیم و امتیازاشون هم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks