این موضوع بسیار حیاتیه بازی های جدید ناگزیر به استفاده بهینه از پردازنده های چند هسته ای میشوند . نه تنها بازی ها بلکه تمام نرم افزار ها
بحث پردازش با کارت گرافیک سالهاست مطرحه من روی اون موضوع اصلا وارد نشدم . در حوصله بحث نیست .
پس کاربری برد میکنه که موقع انتخاب سیستم جدید پردازنده با هسته بیشتر و تعداد رشته پردازشی بیشتر هزینه کند .
خرید یک پردازنده 4 هسته ایی در سال 2020 اشتباهه . اگر دقت کنید در بازی های جدید اختلاف عملکرد AMD و اینتل کاهش پیدا کرده است .
اصولا دو پردازنده را صرفا نباید رو گیمینگ مقایسه کرد . همین نتایج تست های Cinebench و aida64 نشون میده پردازنده i3 9100f ابدا رقیب خوبی برای i7 7700 نیست .
بعد در مقوله کاربر استارتر باید عامل هزینه و عملکرد کاملا سنجیده بشه .با تعویض i7 7700 با i3 9100f نه تنها چیزی بدست نمیاورند عملا فقط هزینه میکنند و چیزی بدست نمیاورند .
بله اگر به طبع پردازنده Ryzen 5 3600x را انتخاب کنند با توجه بهینه سازی همه شرکت های سازنده نرم افزار همچنین شرکت های بازیساز انتخابشون منطقی تر بود
باید افق دیدمون رو محدود به زمان حال نکنیم . وقتی پردازنده 16 هسته ای گیمینگ معرفی میشه به طبع سازندگان بازیها هم از نظر نرم افزاری این مورد را پشتیبانی کنند . پس به زودی پردازنده های 4 هسته ای حکم پردازنده های 2 هسته ای را در بازی های جدید پیدا میکنند . پس رمز بازی های جدید نیاز به پردازنده با تعداد هسته بالاتر خواهند داشت .

البته این ریز معماری پردازنده های جدید در کنار تعداد هسته ها به شرکت های تولید کننده نرم افزار و بازیسازان این اجازه رو میده که بتونند حداکثر استفاده را از تعداد هسته پردازنده کنند .
ممنونم بخوبی متوجه شدم و پردازندم رو عوض نمیکنم فقط 7700 یه بدی که داره اتومات دماش میره بالا یهو میاد پایین قبلا که 7400 داشتم اونم اینجوری بود ولی سری اسکای لیک 6700 اینجوری نبود من تست کردم کولرم نوتوس 400 خمیر خوبی هم زدم