سلام من سیستم رو هفته قبل جمع کردم این چند روز هم تهران نبودم نتونستم قیمتا با مشخصات بگم انشاالله عکس ها رو هم میزارم هفته قبل فقط تونستم سیستم اسمبل کنم و قطعات رو تست کنم
سیستم رو شب یلدا جمع کردم
سیستم از این قرار شد
MB: ASRok m3a785mxh قیمت 104 تومن با گارانتی شاب البته 4تومن به رفیق آقا نیما بدهکار شدم تا آخر هفته بهش میدم مدل. MGH اصلا نبود مجبور شدم MXH بگیرم بازم نسبت به قبلی بهتر
CPU: AMD AT II X3 425 قیمت 82 تومن با گارانتی آسمان
RAM:rendition1*2G ddr3 1333 قیمت 48 تومن با گارنتی در ضمن رم 2*1 گیگ یعنی دو ماژول 1گیگ قیمتش از 52 بود به بالا اما من 2 گیگ گرفتم که پول دستم اومد یه 2 دیگه بزارم کنارش بشه 4 دو کاناله
کیس گرین TOLIP + مشکی 40 تومن
پاور GP430a گرین 38 تومن
سرعتش خوبه بدک نیست کارت گرافیکش آنبردش هم خوبه در حد معموله
الانم ویستا روش نصب کردم برای تست تا یک هفته بعدش همون 7 رو نصب میکنم البته سه ورژن 7 روش نصب کردم ارور داد یعنی موقع کار با موزیلا صفحه آبی میومد بعد سیستم ریست شد جای رم و سوکت هارد رو عوض کردم این مشکل هم به لطف خدا حل شد
یه کیس TRIO هم برای دوستانم گرفتم خیلی کیس قشنگی ولی از نظر ظاهری به Tolip نمیرسه خنک کنندگی هر دو کیس عالی ولی TRio خیلی بهتر از tolip خنک میکنه همچنین فن 25 سانتی با LED های آبیش خیلی قشنگ تر کرده کیس رو و هم چنین آمپر های آنالوگش خیلی خوب طراحی شدن
فعلا موس ندارم چون موسم USB نبود کیبرد رو وصل کردم رو حالت موس دستی با دکمه های عددی جای موس کار میکنم
در مورد سیستم نظر بدید

Bookmarks