خواهش میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jamshid.qaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه این چه صحبتیه، اینتل و ای ام دی سالیان درازیست که در تولید پردازشگر رقابت دارن، توی سال 2000 ای ام دی بطور کامل اینتل رو از رقابت زد کنار، در سال 2008 همراستای هم بودن، و توی سال 2009 بود که نوآوری های خوبی از طرف اینتل انجام شد و همینطور کش رفتن برخی قابلیت ها که باعث شد 1میلیارد دلار جریمه به ای ام دی پرداخت کنه، از 2009 تا 2012 رشد فوق العاده ای اینتل داشت طوریکه بازار رو به دست گرفت و از 2012 به دستش ماند تا پارسال.پارسال هم ای ام دی رایزن رو معرفی کرد که نسل جدید و تازه ساخت ای ام دی هست و الآن به بازار اومده و کمر اینتل رو شکستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رقابت هر دوشون خوبن،باعث پیشرفت تکنولوژی میشن چون سال های 2013 تا 2016 اینتل 1دونه نوآوری خوب نداشت توی ارتقاء عملکرد، سی پی یو و بازار سخت افزار راکد و سرد بود در این مدت. که رایزن از ای ام دی، یک تکون جنجالی به بازار سی پی یو داد که باعث ورود 2نسل سی پی یو اینتل در 1سال هستیم، کورX و سری کافی لیک!
=====
Ryzen1600 از لحاظ پردازش چند هسته ای،هم رده ی Core i7 6800 هست و از لحاظ عملکرد عمومی هم رده ی Core i7 6700 هست.
از لحاظ قیمتی همرده ی Core i5 7600K هست که برای مقایسه این دو تست کافیه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این تست، یک هسته در یک رشته رو بررسی میکنن که چقدر قوی هست که Core i5 بخاطر اینکه تعداد هسته ی کمی داره، توانایی اینو دارن که براحتی فرکانس هسته هاش رو افزایش بدن و مقداری امتیاز بیشتری گرفته.
======
ولی در این تست بررسی کردن که اگر همه ی هسته ها و رشته ها کار کنن، چقدر تفاوت قدرت هست، که مشاهده میکنید دقیقا 2برابر بهتر عمل میکنه.
==========
این هم تست رندر ویدیو هستش که اگر کار تدوین میکنید قابل تامل هست:
این تست ثانیه هست و برعکس تست های بالاست، هرچقدر کمتر باشه یعنی در زمان کمتری اون ویدیو رندر شده. برای رایزن1600 یک ویدیو در 341ثانیه رندر شده و برای اینتل7600 در 541 ثانیه رندر شده.200ثانیه سریعتر.
===========
تست های بیشتری در پی30ورلد وجود دارند که میتونید مشاهده بفرمایید و خودتون تصمیم به خرید صحیح بگیرید اینجوری بهتره که خودتون مطمئن باشید:
Ryzen 5 1600X vs Core i5 7600K review
=========================
بستگی به نیازتون داره،چندسال برای من و شما فرق داره،اگر نیازتون در حد کارهای معمول (ویدیو دیدن،مرور اینترنت، بازی، کارهای معمول و...) تا سالیان بسیار زیادی جوابگوی شما هست (من فکر میکنم 5-6سال)
اگر کارتون سنگینتر در حد نرم افزار های سنگین هستش،این سی پی یو تا 3-4سال براحتی جوابگوی شماست.
اگر کارتون تخصصی رندرینگ هست،رایزن1600 تا حدود 2سال آینده عالیه و بعد از اون 16هسته ای با همین قیمت گیرتون میاد و اون رو تهیه کنید.
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks