سلام آقا جمشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jamshid.qaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب، همیشه هر سی پی یو ایی که تعداد هسته هاش بیشتر باشه، مجبور میشن مقداری بسامد سی پی یو (همون گیگاهرتز) رو کاهش بدن تا گرمای متمرکز بوجود نیاد و یجورایی بالانس باشه (مثل سی پی یو های Xeon که مثلا 12هسته هست ولی کلاکش روی 2.2 گیگاهرتزه) برای همین یه سی پی یو اینتل آی3 یا آی5 یا آی7 که معمولا بسامدشون 3.7 تا 4.5 گیگاهرتز هستش، همیشه میتونه فریم ریت بیشتری تولید کنه تا سی پی یو ایی که 6هسته هست! ولی بسامدش روی 3.2 گیگاهرتزه.
حالا چقدر فریم ریت؟! منظور فریم ریت های بالای 90 هرتز هست، نه فریم ریت مانیتور های 60هرتز! یعنی برای کسانی این مسئله اهمیت داره که مانیتور 144هرتز داره تهیه میکنه، نه شما دوست عزیزم.
برای همین با خیال راحت سی پی یو رایزن تهیه کنید.این بود قضیه اش.
این رایزن هم معماری جدیدی هست، نیاز به مقداری آپدیت داشت تا کار افتاد و الآن هم شما بازی هایی مثل Ashesh of the Singularity یا Doom رو قبل و بعد از آپدیت بازی کنی متوجه میشی انگار بازی ها بعد از آپدیت از تعداد زیاد هسته های رایزن بخوبی دارن استفاده میکنند.
ببینید من همین سی پی یو رو توی بازی Mass Effect اجرا میکنم نهایت 20% تا 30% میبینم که داره از سی پی یو استفاده میشه، اونقدر سی پی یو بیکار هست که از بازی میام بیرون و میخوام کاری انجام بدم، انگار که نه اینگار یک بازی حجیم در بکگراند اجرا شده.صدای آهنگ بازی میاد و من مثلا دارم توی اینترنت میگردم، لحظه ای مکث و هنگ مشاهده نمیکنید شما. من واقعا از خریدم راضی هستم برای همین به شما پیشنهاد میدم رایزن تهیه کنید، بر اساس پولی که میدید، نتیجه به مراتب بهتری میگیرید.
من فکر میکنم سیستمی که شما بستین بسیار خوبه، بعید میبینم کوچکترین مشکلی باهاش داشته باشید اگر رم رو 16گیگ ببندید که دیگه چه عالی.
بقیه ی توضیحات دوستان هم عالی بود و البته شما کار خوبی میکنید که از چند نفر میپرسید چون مسلما من رایزن دارم شاید نظرم بچرخه سمت رایزن، همه ی حرفها رو بشنوید بعدش خودتون تصمیم بگیرید، بخریدش و ازش لذت ببرید.
موفق باشید و خرید خوبی داشته باشید.سوالی داشتین در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks