سلام
لطفا فارسی تایپ بفرمائید
نوع هارد و ریزولویشن مانیتور رو دقیقا ذکر کنید.
ba salam bande mikham in systemo bekharam ama gablesh mikham nazare dostano dar morede match va yeksan bodane godrat va hamchenin in ke ta chand sal karamo ra mindaze (gaming)mamnon: cpu:Intel Core i7 - 3.5GHz - 4770k haswell graphic:ASUS - GeForce GTX 770 ram:CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB)2133 motherboard:ASUS - Z87-PRO power supply:Raidmax - RX-600AF - 600W hard daram tazegia sozondam kharidam:500gb western digitalmamnon misham zod javabamo bedin chon in roza geymata dare kheili mire bala vase hamin nemitonam sab konam mamnon
|
سلام
لطفا فارسی تایپ بفرمائید
نوع هارد و ریزولویشن مانیتور رو دقیقا ذکر کنید.
با سلام مجدد خدمت دوستان شرمنده به خاطر فونت یه مقدار کوچیک بود زدم بزرگ شه نشد اما بعد ارسال دیدم بزرگ شد به هر حال ببخشید
این سیستمو من با کلی مطالعه و تحقیق انتخاب کردم و اگه مشکلی هس لطفا با ذکر دلیل منو راهنماییم کنین بنده هاردم 500 gb وسترن دیجیتال ساتاس مانیتورم LG w1953se lcd هستش تنها فصد تعویض این 4 قلم یعنی گرافیک رم مادربورد و سی پی یو رو دارم در ضمن سقف بودجه 4.5 تومنه در ضمن اینم بگم که من به هیچ وجه قصد اور کلاکینگ ندارم
آخرین ویرایش توسط jangyijin در تاریخ 03-01-14 انجام شده است
پردازنده همون انتخابی خودتون خوبه.
رم و کارت گرافیک هم اوکی هستن.
مادربرد بهتره وی آی هیرو ایسوس بخرید که گیمینگ هست.
کیس و پاور ریدمکس رو هم پیشنهاد نمی کنم.
پاور جهت آینده نگری 850 وات گرین بخرید. در غیر اینصورت 750 وات.
کیس هم که انتخابی هست و از برند گرین یا کولر مستر یا انرمکس بخرید. مدل هاپلایت انرمکس رو می پسندم شخصاً.
آقا حسام مادربوردی که گفتین حدود 300 تومن گرونتره اگه مشکل خاصی پیش نمیاد یعنی مثلا از قدرت قطعات دیگر کم نمی کنه بذارم باشه چون رمو که تا 3000 باس ساپورت می کنه بعدشم وایفای و بلوتوث داره که من به اینا نیاز دارم در ضمن من اوور کلاک نخواهم کرد و در آینده هم اگه قطعه بخوام تعویض کنم فوق فوقش رم زیاد می کنم به قطعات دیگه کاری ندارم به نظرتون اگه پاور 650 وات گرین بردارم کفایت می کنه یا باید بیشتر شه؟چون گرینا خیلی گرونن و من حداکثر 100 تومن م تونم زیاد کنم نه بیشتر ؟! در ضمن کیسم دارم نیازی به تعویض نیست
|
ok. نه مشکلی نیست با همون مادربرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jangyijin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت 750 با 650 وات تنها 20 هزار تومنه!!! ارزشش رو داره! حداقل 750 وات بخرید.
آهان ممنون اگه تفاوت قیمت اینقدر باشه حتما می خرم ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks