سلام ، سیستمم رو در امضام مشاهده می کنید ،
ان شاالله از اول مهر میرم نهم ، مادرم گفتن نهم ، دبیرستان تیزهوشان شهید هاشمی نژاد یک ریاضی (بالاتر از این تو مشهد نیست ، البته خودم الآن از هفتم تا نهم رو در مدرسه کنارش که اونم تیزهوشان شهید هاشمی نژآد 1 راهنمایی هستش دارم میرم که از اونم بالاتر نیست) حالا بگذریم ، گفتن که سیستمم رو می تونم ارتقا بدم ،
نظر خودم و جناب موسمی در رابطه با CPU بنده ، Core i7 4790k هست ، به همراه این که رم هامو بفروشم و دوتا 8 گیگ کوشیال با تایمینگ پایین و فرکانس بالا بگیرم ،
می خواستم ببینم برای قطعات دیگه ، این هایی که می خوام خوبن یا نه ،
مین : سر جاش بمونه ، چون با آقا مهدی به این نتیجه رسیدیم که LGA 1150 از LGA 1151 بهتره و DDR3 هم از DDR4 بهتره ،
گرافیک : با توجه به مانیتور که می خوام 2560 در 1080 یا 1440 باشه ، به نظرم GTX 1070 می تونه نیاز هامو بر آورده کنه
CPU : نظر آقا مهدی با 4790k بود ، ولی من توی نت دیدم که مدل هایی از زئون هستن که تونستن 4790k رو در گیمینگ شکست بدن ، برای همین نمی دونم
Ram : همون طور که در بالا اشاره شد 2 تا 8 گیگ با تایمینگ کم و فرکانس بالا ، اگر شد ، در آخر ، یک فن هم براشون می خرم
H.D.D : همین خوبه
SSD : یک 120 گیگ فقط برای ویندوز
پاور : همین خوبه
کیس : کیس رو می خوام بعد گراف و سی پی یو و رم تهیه کنم ، این چهار تا مد نظرم هستن : Deepcool Dukase - Z4 - Z2+ hero - Z7
خنک کننده : راستش در این مورد زیاد چیزی نمی دونم ، و بین آبی و هوایی موندم ، ولی گرین گلیسر 120 ، می تونه خوب باشه
کیبرد و ماوس : کیبرد و موس رو گذاشتم برای آخرِ آخر ، و میخوام گیمینگ باشن
برای مانتیور هم راستش موندم ، چون می خوام ارزون باشه ولی زمان پاسخگوییش هم زیر 7 ،
اگر بهم کمک کنید ممنون میشم . خیلی متشکرم .

Bookmarks