دوست عزیز پیشنهاد میکنم . برای شروع بهتره این کار رو از کسی حضوری یاد بگیرید . ممکنه با یک اشتباه خسارت زیادی به قطعات بزنید . هر کاری نیاز به آموزش دارد .
باسلام: من می خواهم تمامی قطعات یک سیستم را بخرم ، و آنها را خودم اسمبل کنم ، لطفاً آموزش دهید؟
- آیا مادربورد قبل از نصب قطعات باید توسط دستگاهی بایوس آن فعال شود ، یا اینکه بعد از نصب قطعات آن را فعال کرده و ویندوز را نصب می کنیم؟
|
دوست عزیز پیشنهاد میکنم . برای شروع بهتره این کار رو از کسی حضوری یاد بگیرید . ممکنه با یک اشتباه خسارت زیادی به قطعات بزنید . هر کاری نیاز به آموزش دارد .
*MoJtAbA* (30-07-14), JiMmY.j (30-07-14), Morteza.m1371 (31-07-14)
*MoJtAbA* (30-07-14), abbasghamary (31-07-14), fernaspe (31-07-14), JiMmY.j (30-07-14), LOOKOUT (12-09-14)
اینجانب قبلاً به صورت حضوری در نزد فروشنده قطعات سیستم را نصب کردیم ، بنابراین با تمامی قطعات آشنا هستم و محل نصب آن ها برروی مادربورد را می دانم ، فقط سوال من این است که :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا مادربورد قبل از نصب قطعات باید توسط دستگاهی بایوس آن فعال شود ، یا اینکه بعد از نصب قطعات آن را فعال کرده و ویندوز را نصب می کنیم؟
آخرین ویرایش توسط kazaroonishahrsakhtafzar در تاریخ 30-07-14 انجام شده است
خیر . قبل از نصب هیچ کاری لازم نیست انجام بدید . بعد از اسمبل قطعات . فقط تنظیمات بوت رو برای نصب ویندوز تغییر بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (31-07-14), JiMmY.j (31-07-14), Morteza.m1371 (31-07-14)
دوستان جایی نیست در این انجمن که اسمبل کردن قطعات رو اموزش بده؟
|
تو لینک فوق، به صورت ویدئویی آموزش داده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط davo0d-s000t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-08-14), davo0d-s000t (04-08-14), fernaspe (04-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks