SinaSV (13-03-13)
کاربر شهرسختافزار
با سلام به کلیه دوستان من میخواهم یک سیستم برای خودم حمع کنم نهایتا می تونم تا 3 میلیون تومان هزینه کنم
-پردازنده اینتل باشه و Core i7
-گرافیک حداقل 1 گیگ باشه
-رم 6 یا 8 باشه
-مادربرد و پاور بر اساس نیاز این سیستم انتخاب بشه (در اینده هم قصد ارتقا ندارم )
-ی کیس مناسب برای این سیستم انتخاب کنید و بگید
با تشکر فراوان
SinaSV (13-03-13)
|
|
با سلام
دوست عزیز سیستم زیر رو میخوام خودم بخرم .......خیلی خیلی تحقیق کردم.....در کل عالیه از هر نظر.....اگه قابل دونستی مشخصاتشو بنویس برو عین اینو بگیر:
Core i5 3570 with HD4000
GiGABYTE Z77X-UD3 با قابلیت VIRTU brown برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE GTX670OC-4GB(البته یکم گرونه .....پایین ارزونشو مینویسم)
GIGABYTE GTX 660Ti OC 2GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAM CORSAIR 8GB 1600MHZ
POWER 600-700W
CASE :GREEN FALCON or X6
این سیستم تقریبا 3100 الی 3600 بسته به کارت گرافیکش در میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فوقالعاده قوی و گیمینگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
GIGABYTE GTX670OC-4GB
سلام دوست عزیز
هزینه این کارت گرافیک چند است ؟
تقریبا 1.800
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط habiballahafg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا کاربری این سیستم را بفرمائید
گرافیک 1 گیگ از حدود 100 تومان داریم تا بالای 2 میلیون تومان
انتخاب کیس به سلیقه شخصی شما بستگی داره
SinaSV (07-07-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SinaSV برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SinaSV برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز گمان میکنم یک سری قطعات مانند cpu را در محاسباتتون ندارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SinaSV (07-07-13)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks