این اطلاعات دقیق نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirnazemi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید با برنامه cpu-z و aida64 اطلاعات دقیق را در بیاری
این اطلاعات دقیق نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirnazemi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید با برنامه cpu-z و aida64 اطلاعات دقیق را در بیاری
amirnazemi (27-05-18), Mohammad-RI (27-05-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا واقعا مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان میفرستم
واقعا نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم
کاربر شهرسختافزار
توی این فایل تمام اطلاعاتی که این دوتا نرم افزار که شما فرمودید رو بهم داد براتون گذاشتم
بعد فقط یه سوال من بخوام اینارو عوض کنم کیسمم میتونم عوض کنم؟
چون کیسم هم سوپرمیکروئه فنش خیلی صدا میده
اگه کیس هم بفرمایید چی مناسبه ممنون میشم
بعد یه سوال دیگه شما تهران هستین که بدم خودتون همشو اسمبل کنید برام؟
ممنون
گزارش تکست نفرستید . مدل دقیق قطعات را که از این برنامه ها پیدا کردید لیست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirnazemi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمبل من خیر من انجام نمیدم .
شما باید قطعات رو عوض کنید . این قطعات قدیمی هستند .با توجه به بودجه باید دنبال قطعات جدید باشید .
amirnazemi (27-05-18)
کاربر شهرسختافزار
Cpu:intel Xeon X5650برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mainboard:Supermicro X8DTL
Memory:DDR 32Gig
Graphic:Nvidia Geforce gtx 1050 ti
اینا کافیه؟
پاور سیستم چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirnazemi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده پردازنده ؟
حرارت پردازنده با CORETEMP بگیر و اعلام کن
amirnazemi (28-05-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این مدل پاوره PS2/ATX 665W Multi-output power supply, super quiet, Bronze levelبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل فن کیسه: 1x 12cm Rear (4000 rpm) PWM Fan & 1x 9cm Front (4200 rpm) PWM Fan
core temp.jpg
یک پروسه سنگین اجرا کنید و دوباره با coretemp شات بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirnazemi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پردازنده شما خیلی قدیمیه
به نظرم سیستم را با ارتقا بدید به یک سیستم
ryzen 7 1700
main msi b350 tomahawk
ram 2*8gb bus 3000 cl 15 cruial elite
این سیستم چند برابر قویتر از این سیستم فعلی شماست
DOOM999 (28-05-18)
کاربر شهرسختافزار
photo_2018-05-28_10-50-22.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirnazemi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم توی کیسه مدل خنک کننده پردازنده رو نمیدونستم از کجا گیر بیارم عکسش رو انداختم
کاربر شهرسختافزار
بعد از همین کارت گرافیکم روش استفاده کنم؟
این کانفیگ برای کارهای 3D و After effect کاملا مناسبه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks