خیلی موارد هست که با توجه به مادربرد شما کارایی نداره . ترایدنت Z بهترین و پرچم دار رم های شرکت جی اسکیل هست
Kingston Value 8GB 2133Mhz CL15 DDR4
کاملا برای این سیستم کافیه
خیلی موارد هست که با توجه به مادربرد شما کارایی نداره . ترایدنت Z بهترین و پرچم دار رم های شرکت جی اسکیل هست
Kingston Value 8GB 2133Mhz CL15 DDR4
کاملا برای این سیستم کافیه
|
|
کاربر شهرسختافزار
رم 16 گیگ میخوام که دو تا 8 گیگ تو یه پک باشه ، یعنی اگه دو تا مثل هم بگیرم ، فرقی نمیکنه با اون پک هایی که دو تا 8 گیگ تو یه پک هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ فرقی نمیکنه . دو ماجول مشابه بگیری به خوبی کنار هم کار میکنند . رم بسیار خوبیه و بی دردسریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1535 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
رمی که میگید بهتره یا GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1535 در تاریخ 16-01-17 انجام شده است
رم شما گرونتره . هم قیمت نیستند که قابل قیاس باشند . رمی که معرفی کردم VALUE هست . و رم شما هم گرانتر و هم کیفیت بهتری داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1535 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دو رم با یک مشخصات فنی و حجمی برابر ، ولی با قیمت و برند متفاوت ، چه مقدار میتونند تو کارکرد سیستم تاثیر داشته باشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1535 در تاریخ 16-01-17 انجام شده است
|
|
مسئله همین جاست . برای کار شما تفاوتی نمیکنند . باز اگر دوست دارید بیشتر هزینه کنید مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1535 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شرمنده جهت اطلاع خودم سوال میکنم ، پس این رمهای با کفیت تر برای چه کاربری مناسب هست ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمیگم مناسب نیستند . از نظر هزینه خدمت شما گفتم . مثلا اگر این سیستم برای گیمینگ حرفه ای بود مصر بودم که g.skill بگیرید ولی برای این کار مقدار حافظه اهمیت بیشتری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1535 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت این رم کینگستون با رمی که نام بردی
کیفیت Pcb - نوع چیپ حافظه و هیت سینک هست .
Nima061 (16-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks