سلام استا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که یک کاربر میاد یک تاپیک ایجاد می کنه و منتظر جواب می مونه تا یکی جوابش رو بده منم به عنوان یک کاربر حق دارم که از دیگران درخواست هایی داشته باشم. اگر طرف مقابل دوست داشت پاسخ میده و اگه نداشت پاسخ نمیده.
ضمنا اگه من از یک کاربری که اصلا سیستم خودش رو معرفی نکرده بخوام بگه چه سیستمی داره با اینکه می تونم و آزادم که درخواست کنم شاید اینجا می تونه حرف شما درست باشه اما کاربری که خودش داره اعلام می کنه چنین پردازنده ای داره یا چنین سیستمی داره اگه درخواست کنم ایرادی نداره. چون قرار نیست که سیستمش رو هک کنم بلکه مثلا قراره یک اسکرین شات ساده بذاره و شاید 2 یا 3 دقیقه بیشتر وقتش رو نگیره.
اما من بارها شده برای معرفی یک سیستم برای یک کاربر، یا پاسخ دادن به یک سوال نرم افزاریش 45 دقیقه وقتم رو گذاشتم بدون اینکه چیزی عایدم باشه.
اگه کسی سیستمی که ادعا می کنه رو داشته باشه میذاره که ساده ترین درخواسته ولی اگه قراره از این بابت برای تبلیغ فلان سایت خرید اینترنتی مثل لیون کامپیوتر و یا سرکار گذاشتن کاربران انجمن استفاده بکنه و یا تو سرش اهداف دیگه ای میگذره که من اینجا بیانش نمی کنم بدون شک باهاش باید برخورد بشه. گذاشتن هر نوع تاپیک دروغین توهین به کاربران سایته و افزادی مثل من که ساعت ها وقتشون رو رایگان صرف کردن حق دارن که راستی آزمایی کنن.

Bookmarks