برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تقریبا میشه گفت 9 ساله بورس فعالم.دیگه از آب و گل دراومدم. ولی صحبت هات رو قبول دارم.برای کسانی که میخوان تازه وارد بشن خیلی باید محتاط باشند...
اما اینکه چرا 80 تا سربرگ باز میکنم و چه نیازی هست.من روی اکسل فرمول هایی نوشتم که باهاش داده هایی رو بررسی میکنم و خروجی میگیرم که خود سازمان بورس در اختیار عموم قرار نمیده.
اما در بخشی از این نرم افزار، نیاز به حذف یه سری داده ها هست که فقط به صورت دستی میشه فهمید اون داده های مشکل دارن.یعنی باید نماد رو باز کنم مطمئن بشم داده ای که لازم هست صحیحه.برای همین باید باز بشن.همیشه 80 تا نیست،گاهی شاید 30 تا باشن گاهی 120 تا...
اما اگه بخوام دستی باز کنم نگاه کنم ببندم خیلی زمان بره.برای همین دادم اکسل خودش همرو توی یه مرورگر باز میکنه بعد من با چند تا کلیک متوجه میشم چه خبره و کلوز میکنم یکی یکی
حالا وقتی هم رم میچسبه هم پردازنده، وقتی اون چند تا کلیک میخوام بکنم روی اون صفحه،این دیر پاسخ میده، خیلی رو مخه!
Bookmarks