دوست عزیز من یک مقایسه ای بین سیستم خودم و شما کردم دیدم پردازنده سیستم من تقریبا 300 درصد از پردازنده شما ضعیف تره و مقدار حافظه رم سیستمم هم 100 درصد از شما کمتره ولی من می تونم 50 تا تب باز کنم چه فایرفاکس و چه کروم ولی مصرف رم بیشتر از 90 درصد نمی شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
به نظر من سیستم شما یک مشکل ویروسی شدن داره یا باید دوباره ویندوز نصب کنی اگه ویروس به قسمت هاییش آسیب رسونده. من چندین بار این مشکل برام به وجود اومده و هر بار که کلی بررسی کردم دیدم مشکل از انواع ویروس بوده. منظورم همه نوعشه مثلا Malware که کلا همه اینا رو من میگم ویروس گرچه از نظر معنی با هم فرق دارن
اونی که گفتم تغییر pagefile هست چون وقتی سیستم عامل نصب می کنی به صورت خودکار روی Automatically هست ولی شما اگه می خوای موقعی که ویندوز بوت شد page file بیشتری داشته باشی می تونی خودت عددش رو تنظیم کنی. یک قسمت مینیمم و یک قسمت ماکیزیمم داره و مینمم روی 2 یا 4 گیگ باشه و ماکیزیمم روی 8 تا 12 گیگ باشه. این اعداد رو باید در 1024 ضرب کنی تا مگابایتش بدست بیاد. مثلا 2 گیگ می شه 2048 و 4 گیگ می شه 4096
بازم میگم سیستم شما یک مشکلی داره چون سیستمی به این قدرتمندی به نسبت سیستم من نباید با چند تا تب انقدر مصرف رمش بالا بره. اگه دیدی مشکل از ویروس بوده و مشکل حل شد بذار page file روی اتوماتیک باشه و بهش دست نزن. روش تغییر دادنش رو توی لینک زیر می بینی در ویندوز 10
توی این لینک می بینی هر دو رو گذاشته روی 16384 مگابایت و بعد روی Set کلیک می کنه که این به نظرم اشتباهه. مینیممش که عدد بالاییه روی 2 یا 4 گیگ کافیهکد:https://mcci.com/support/guides/how-to-change-the-windows-pagefile-size/
Bookmarks