کارت گرافیک Sapphire Nitro Plus Rx 580 8G GDDR5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته منظورم از هزینه تا 20 تومن، فقط برای 3 قطعه مین، رم، پردازنده بود. برای سایر قطعات جدا هزینه میکنم.
پاور و کولر با توجه به سیستم مورد نظر
کیس همینی که از سال 84 گرفتم، و سیستم سال 92 رو هم روش سوار کردم، جوابه برام، اما این جدیدا نمیدونم بهش میخورن یا نه، اگه خوردن که چه بهتر، اگه نخوردن یه کیس فوق العاده معمولی استوک میگیرم، کیس ویترینی، زرق و برقی، ماشین عروسی،شب پارتی،نورافشان، شهرفرنگ نمیخوام، نه به خاطر هزینه اش، کلا حال نمیکنم با نور پردازی روی کیس و کیبرد موس و این چیزا.ترجیح میدم زیبایی رو فقط تو مونیتور با کیفیت ببینم. (این چیزا سلیقه ایه دیگه، اونایی که عشق این چیزا رو دارید، نیاید بزنید منو)
کیبرد و موس هم که جزو کیس حساب نمیشه،اما گفتنش خالی از لطف نیست، که همینی که دارم ازش راضیم، از سال 84 داره کار میکنه مردونه. مکانیکی بدون سیم.زمانی که سکه 100 هزار بود، من این کیبرد و موس رو خریدم 35 هزار.با 6 تا باطری شارژی فابریک و گیرنده وایرلسش که خودش شارژر باطری هم بود...
برای حافظه ssd میخوام در اینده از نوع nvram بگیرم،با سرعت متوسط 8 گیگ.
مانیتور هم در اینده میخوام چند تا به صورت همزمان داشته باشم،که فکر میکنم همون کارت گرافیک هندلش کنه.
الان فقط سرعت نیازمه.تعداد پورت اصلا نیازم نمیشه.میتونم بگم بعضی پورت های همین مین خودم حتی نمیدونم برای چی هست! یا
بعضی پورت های usb که داره حتی یک بار هم استفاده نکردم.یا بعضی پورت های ساتایی که داره.
این روان بودن برنامه ها که معمولا هم به صورت موازی ازشون کار میکشم، خیلی برام مهمه، مثلا وقتی روش کلیک میکنی سریع پاسخ بده، و تاخیر نکنه. مخصوصا روی همین مرورگر و اکسل
که وقتی باز میکنم اکسل که حدود 10 ثانیه طول میکشه بالا بیاد.مرورگر هم حدود 1 ثانیه.و وقتی هم بالا میاد حالت لود شدن از بالا به پایین صفحه رو میبینم که واقعا رو مخه!
Bookmarks