سلام

من خیلی برات گشتم و دیدم ارزش نداره ارتقاع بدی چون برای پردازنده i7-4790k باید 100درصد پول اضافی بدی ولی فقط 20 درصد کارایی بیشتری بدیت میاری. برای خرید نسل جدید هم چون قیمت ها به شدت بالا رفته فعلا نباید خرید کنی تا قیمت ها پایین بیاد. الان قیمت قطعات کامپیوتری حباب داره

بهترین کار اینه رمت رو افزایش بدی مثلا الان 2 تا 4 گیگ داری و می دونی 16 برات کافیه این دو تا رم 4 گیگ رو بفروش و دو تا رم 8 گیگ بخر. این ارتقاع مناسبه

با 16 گیگ رم کلی می تونی تب باز کنی. البته 2 گیگ سیستم عامل بر میداره و یک مقدار هم برای گرافیک مجتمعت نیازه که از رم بر داره چون کارت گرافیک مستقل نداری. الان که 8 گیگ رم داری احتمالا 5 یا 6 گیگ از رم می تونی استفاده کنی برای همین کم میاره. اگه برای کاری که داری انجام میدی 4 تا ماژول 8 گیگ بخری با 32 گیگ رم دیگه تا چند سال نیاز به ارتقاع نداری

یه مورد دیگه اینه که پاورت بالای 10 سال کارکرده و به نظرم بهتره تعویضش کنی یا ببری برات تست کنن ببینن سالمه یا نه البته خرج رو دستت میذاره ولی ارزشش رو داره

ضمنا اگه پردازندت رو اون موقع نو خریدی و استوک نیست به نظرم با پردازنده استوک تعویضش نکن ولی اگه این برات مهم نیست توی همین سایت مدل دقیق مادربرد و رم و پردازنده و هر قطعه ای که نیازی نداری رو بذار تا بهت قیمت بدن چقدر می تونی بفروشیشون و بعد اگه پولی هم داری که بذاری روی اون بذار و بودجه نهایی خودت رو اینجا اعلام کن تا بتونیم سیستم بر مبنای DDR4 بهت معرفی کنیم. فقط دقت کن به نظر برای ارتقاع باید یک پاور جدید هم بخری. اگه قراره در آینده یک گرافیک استوک هم بخری باید محاسبه کنیم سیستمت به چه پاوری احتیاج داره که از همین الان اون پاور بخری که بعدا مجبور به تعویض دوباره پاور نباشی
سلام
اقا دمت گرم وقت گذاشتی گشتی،خدا به وقتت برکت بده!
نکات جالبی گفتی
اول بگم که سیستم رو وقتی خریدم همه چیش نو بود به جز رم ها، اون زمان گفتم مین رو خوب بگیرم مابقی رو ارتقا میدم که دیگه اصلا نه فرصتش پیش اومد نه نیازی بود.
من سیستم بیشتر کار عادی میکردم، و به نظر خودم روی هیچ کدوم قطعات فشار بالایی نبوده.شاید یه هفت هشت باری گیم زدم اونم کال اف اونم نسخه های پایینش که انچنان درگیری رو سیستم نداشت به نظرم.

اما رم ها رو زیاد کار کشیدم.چون بوده سیستم 2 هفته سیستم کار میکردم، اسلیپ میکردم و خاموش نمیشده.در این حالت هم خب مشخصه که رم ها روشن هستن

مورد بعدی اینکه چند وقت پیش وسط یه بازی 2 بعدی، یهو سیستم هنگ کرد، بازش کردم دیدم گرافیک فنش نمیچرخه و به شدت هم داغه.عجیبتر دیدم که پاور هم فنش نمیچرخه

از اونجایی که خودم الکترونیک کار کردم، پاور رو باز کردم و کلیه خازن های الکترولیتش رو عوض کردم.هر چند سالم بودن ظاهری
یه تغییری هم توی مدار فنش دادم، چون به نظرم طراحش یه باگ بزرگ زده بود(بعدا کسی براش سوال بود چه باگی، بگه تا توضیح بدم)
زیر تست گرما، دیدم هیت سینک باید خیلی داغ بشه که دور فن بره بالا اینجوری مدام گرم بمونه عمر همه قطعات کم میشه!
برای همین مقاومت حرارتی قبلی رو تعویض کردم،و یه مقاومت حرارتی دیگه هم باهاش موازی کردم و کنار هم چسبوندم به هیت سینک شاتکی ها، که سطح مقطع بالاتر بره و سریعتر به حرارت واکنش بده،فابریک خودش فقط با چسب سلیکون چسبونده بود، و هم اینکه یه سوراخ رو هیت سینک زدم و یه واشر هم انداختم جلوی مقاومت حرارتی ها،و به هیت سینک پیچ مهره کردم و بعد هم چسب سلیکون،حالا علاوه بر رسیدن گرما از پشت،از جلوی مقاومت ها هم حرارت میرسه.چسب هم که سایر نقاط مقاومت ها رو پوشش داده،با این کار سطح مقطع در واقع 4 برابر شد نسبت به حالت فابریکش. و چون موازی شدن،مقاومت معادل نصف شد.
بخوام ساده بگم، مثل همون رم دوال شده، گرما به صورت همزمان هر دو مقاومت رو شروع به کاهش میده که این باعث میشه دور فن سریعتر بره بالا و قطعات خنک تر از قبل باشن...

اما اینکه برای سیستم جدید باید تعویض بشه، حرفتون کاملا منطقی هست.برای گرافیک یه دوستی مدل 8 گیگ سافایر نیتروپلاس رو پیشنهاد داد که به نظرم گزینه خوبیه اگه بشه یه کم کار و قیمت مناسب پیدا کرد...

اگه بخوام فقط رم بگیرم، مگر فرکانس 1600 اینا بگیرم، این فرکانس بالاها خیلی قیمت بالا میدن انگار نه انگار که استوکه و 2 تا نسل بالاتر هم دارن،مخصوصا نسل ddr4 که فرکانس بالاتر قیمت کمتر دارن

راجع به پردازنده حق با شماست، 4 میلیون ارزش نداره بدی برای یه نسل 4 استوک، وقتی نسل های بالاتر قیمت های مناسب تری دارن.

راجع به بودجه، بستگی داره، اگه بدونم میشه یه چیزی خرید که نسبت به هزینه اش خیلی ارزش داره، در اون صورت هزینه میکنم بیشتر.
مثلا در حدود 20 تومن.ولی یه چیزی باشه که بدونم تا سالها بی نیازم میکنه از ارتقاع.مثل همین سیستم خودم که 11 سال کامل جواب بود