Speed Racer (01-01-25)
کارت گرافیک Sapphire Nitro Plus Rx 580 8G GDDR5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته منظورم از هزینه تا 20 تومن، فقط برای 3 قطعه مین، رم، پردازنده بود. برای سایر قطعات جدا هزینه میکنم.
پاور و کولر با توجه به سیستم مورد نظر
کیس همینی که از سال 84 گرفتم، و سیستم سال 92 رو هم روش سوار کردم، جوابه برام، اما این جدیدا نمیدونم بهش میخورن یا نه، اگه خوردن که چه بهتر، اگه نخوردن یه کیس فوق العاده معمولی استوک میگیرم، کیس ویترینی، زرق و برقی، ماشین عروسی،شب پارتی،نورافشان، شهرفرنگ نمیخوام، نه به خاطر هزینه اش، کلا حال نمیکنم با نور پردازی روی کیس و کیبرد موس و این چیزا.ترجیح میدم زیبایی رو فقط تو مونیتور با کیفیت ببینم. (این چیزا سلیقه ایه دیگه، اونایی که عشق این چیزا رو دارید، نیاید بزنید منو)
کیبرد و موس هم که جزو کیس حساب نمیشه،اما گفتنش خالی از لطف نیست، که همینی که دارم ازش راضیم، از سال 84 داره کار میکنه مردونه. مکانیکی بدون سیم.زمانی که سکه 100 هزار بود، من این کیبرد و موس رو خریدم 35 هزار.با 6 تا باطری شارژی فابریک و گیرنده وایرلسش که خودش شارژر باطری هم بود...
برای حافظه ssd میخوام در اینده از نوع nvram بگیرم،با سرعت متوسط 8 گیگ.
مانیتور هم در اینده میخوام چند تا به صورت همزمان داشته باشم،که فکر میکنم همون کارت گرافیک هندلش کنه.
الان فقط سرعت نیازمه.تعداد پورت اصلا نیازم نمیشه.میتونم بگم بعضی پورت های همین مین خودم حتی نمیدونم برای چی هست! یا
بعضی پورت های usb که داره حتی یک بار هم استفاده نکردم.یا بعضی پورت های ساتایی که داره.
این روان بودن برنامه ها که معمولا هم به صورت موازی ازشون کار میکشم، خیلی برام مهمه، مثلا وقتی روش کلیک میکنی سریع پاسخ بده، و تاخیر نکنه. مخصوصا روی همین مرورگر و اکسل
که وقتی باز میکنم اکسل که حدود 10 ثانیه طول میکشه بالا بیاد.مرورگر هم حدود 1 ثانیه.و وقتی هم بالا میاد حالت لود شدن از بالا به پایین صفحه رو میبینم که واقعا رو مخه!
Speed Racer (01-01-25)
دوست عزیز من یک مقایسه ای بین سیستم خودم و شما کردم دیدم پردازنده سیستم من تقریبا 300 درصد از پردازنده شما ضعیف تره و مقدار حافظه رم سیستمم هم 100 درصد از شما کمتره ولی من می تونم 50 تا تب باز کنم چه فایرفاکس و چه کروم ولی مصرف رم بیشتر از 90 درصد نمی شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
به نظر من سیستم شما یک مشکل ویروسی شدن داره یا باید دوباره ویندوز نصب کنی اگه ویروس به قسمت هاییش آسیب رسونده. من چندین بار این مشکل برام به وجود اومده و هر بار که کلی بررسی کردم دیدم مشکل از انواع ویروس بوده. منظورم همه نوعشه مثلا Malware که کلا همه اینا رو من میگم ویروس گرچه از نظر معنی با هم فرق دارن
اونی که گفتم تغییر pagefile هست چون وقتی سیستم عامل نصب می کنی به صورت خودکار روی Automatically هست ولی شما اگه می خوای موقعی که ویندوز بوت شد page file بیشتری داشته باشی می تونی خودت عددش رو تنظیم کنی. یک قسمت مینیمم و یک قسمت ماکیزیمم داره و مینمم روی 2 یا 4 گیگ باشه و ماکیزیمم روی 8 تا 12 گیگ باشه. این اعداد رو باید در 1024 ضرب کنی تا مگابایتش بدست بیاد. مثلا 2 گیگ می شه 2048 و 4 گیگ می شه 4096
بازم میگم سیستم شما یک مشکلی داره چون سیستمی به این قدرتمندی به نسبت سیستم من نباید با چند تا تب انقدر مصرف رمش بالا بره. اگه دیدی مشکل از ویروس بوده و مشکل حل شد بذار page file روی اتوماتیک باشه و بهش دست نزن. روش تغییر دادنش رو توی لینک زیر می بینی در ویندوز 10
توی این لینک می بینی هر دو رو گذاشته روی 16384 مگابایت و بعد روی Set کلیک می کنه که این به نظرم اشتباهه. مینیممش که عدد بالاییه روی 2 یا 4 گیگ کافیهکد:https://mcci.com/support/guides/how-to-change-the-windows-pagefile-size/
m_agham@yahoo.com (01-01-25)
اصلا این تاپیک را زدید که همین موضوع را داریم بررسی میکنیم دیگه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
به نظر میاد که اکسل را در اون تصویر اجرا نکردید ولی این کندی بخاطر چیزی که گفتم (سایت یا مرورگر firefox) هست .
وقتی هم نه رم جایی داشته باشه و نه cpu سرش خلوت باشه و تا 100 درصد استفاده باشه ، کاملا همین حالت لود شدنی که توصیف کردید ، طبیعی هه .
در این حالت حتی با کلیک روی برنامه ی ساده ای مثل explorer ویندوز هم همینطور میشه . هر سیستمی که این وضع براش پیش بیاد (لود بسیار زیاد رم و cpu یا gpu یا ssd یا حتی یکی از این موارد) ، این مورد براش پیش میاد .
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
با توجه به مطالبی که گفتی نیازی به خرید سیستم جدید نیست چون سیستمی که داری خیلی قویه و باید ببینی مشکل از چیه که در باز شدن مثلا مرورگر با اکسل تاخیر داره. اگه سیستم عاملت روی یک اس اس دی ساتا سالم نصب شده باشه دیگه مطمئن باش که یک مشکلی در سیستم عامل به وجود اومده که اینجوری شده. اگه این مشکل حل بشه فقط کافیه رم سیستمت رو از 8 به 16 ارتقا بدی و نیازی به هزینه کردن الکی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
اما اگر بخواهی سیستمت رو ارتقاع بدی و این ارتقاع دادن ربطی به این مشکل نداشته باشه اون بحثش جداست و سر فرصت می گردم یک سیستم بهت معرفی می کنم
الان به دلیل افزایش قیمت دلار نباید سیستم بگیری تا قیمت پایین بیاد چون چند میلیون ضرر می کنی چون تو اخبار اومده که دارن بررسی می کنن که دلار بیاد پایین.
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اومدم و اینبار با مرورگر کروم و مایکروسافت اج تست گرفتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از بسته شدن تمام پنجره های کروم
اما رو کروم انگار کار کردن یه مقدا بگی نگی، روون تره.اما باز هم رم پر میکنه.حالا پردازنده رو حق میدم، چون داره گرافیک رو هم پردازش میکنه.ولی عجیبه که وقتی مرورگرها بسته ست،پردازش حدود 2 تا 7 درصده.یعنی همون مقدار پردازش داره صرف گرافیک در حالت عادی میشه.مرورگرها هم دارن سایت بورس رو باز میکنن.انچنان گرافیکی هم که اونور نیست.نمیدونم چرا پردازنده چرا باید اینقدر درگیر بشه براشون
آخرین ویرایش توسط m_agham@yahoo.com در تاریخ 02-01-25 انجام شده است
Speed Racer (02-01-25)
اومدم یه کار دیگه کردم.به جای سایت بورس، پنل اینترنت سایت مخابرات رو باز کردم.همون 80 تا پنجره روی فایرفاکس
این شد نتایج
خب رم نصفه هم نشد.پردازنده هم که انگار نه انگار.
یعنی سایت بورس اینقدر سنگینه؟
Speed Racer (02-01-25)
سلام
از لحاظ مصرف حافظه ، تا اون لحظه توی عکس ، مرورگر edge با مصرف حدود ۱۲.۴ ، بهتر از همه عمل کرد .
Cpu هم که فرقی نداشتن با هم (طبق عکس میگم) .
گفتم که بسته به کدهای سایت داره .
حالا اینکه کدوم قسمت از سایت بورس ، چه کدی داره که باعث این میشه را نمیدونم .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 02-01-25 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
m_agham@yahoo.com (02-01-25)
سایت های بورسی برای اینکه نمودار ها و کندل ها رو بروز کنند که همزمان روی فیلترهای انجام شده و اندیکاتور ها و سایر موارد اثر میزاره، از کدهای جاوا و ایجکس استفاده میکنند که اکثرا کلاینت ساید هستند ، یعنی پردازش کد ها بجای سرور مستقیما توسط مرورگر کاربر انجام میشه که باعث میشه رم و پردازنده مشغول بشه
الان همه مرورگر های این قابلیت رو دارند که وقتی نشانگر ماوس رو روی تب قرار بدین، بهتون میگه که اون تب در لحظه چقدر از رم رو اشغال کرده
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 02-01-25 انجام شده است
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
m_agham@yahoo.com (02-01-25), SajjadKhati (03-01-25), Speed Racer (03-01-25)
اره مرورگر اج روون تر بود.اشتباهی نوشتم کروم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت بورس چون مدام اطلاعاتش بروز میشه هر چند لحظه یه بار، شاید به خاطر اونه
- - - Updated - - -
رفتم از داخل تنظیمات، قسمت جاوا اکسریپت، ادرس سایت بورس رو دادم به قسمت بلاک.الان ادرس رو که میزنی پنجره خالی میاد و متصل نمیشه به سایت.اما بازم همچنان تعداد زیاد که میشه سنگین میشه رم و پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (02-01-25)
با نرم افزار CPU-Z و AIDA یه تست سریع از رم گرفتم. برند رم نوشته کینگستون(فکر میکردم برند معمولی باشه،نمیدونستم کینگستونه) فرکانس که همون 1333 مگا هست که گفته تا 1600 میشه اورکلاکش کرد.زمان تاخیر هم نوشته 9.9.9.24
تو قسمت dram:fsb ratio زده 20:3 که به وضوح نشون میده تعامل پردازنده و رم در چه وضعیت غمناکیه!
به نظرتون رم استوک 16 با 4 ماژول 4 گیگی، با فرکانس 2400 مگا و تاخیر 9.11.11.31، با قیمت 1.600 ارزش خرید داره؟
میخواستم اگه قیمت مناسب پیدا کردم،2 تا رم 8 بندازم که با رم های خودم بشه 24 گیگ.ولی فروشنده ها نمیدونم چرا اینقدر قطعات 2 نسل پایینتر رو گرون میدن.ارزش خرید نداره به نظرم با این قیمت ها
آخرین ویرایش توسط m_agham@yahoo.com در تاریخ 03-01-25 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks