m_agham@yahoo.com (01-01-25)
اون کاری که گفتم (عکس از بخش رم در task manager در بدترین و بیشترین وضعیت استفاده از رم و حتی cpu) تون را بذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham@[URL="https://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
ولی طبق چیزهایی که گفتین ، به نظر میاد که به 32 گیگ رم نیاز دارین .
اکسل هم در سایتش زده که حداقل نیازمندی اش پردازنده ی 2 هسته ای هست . نمیدونم تا حداکثر چند هسته استفاده میکنه .
بنابراین همین 2 هسته ای هم که باشه ، پردازنده های روز ، سریعتر انجام میدن .
اما نسبت به هزینه ، بعید میدونم اون هم با 6 تومن براتون بصرفه . به نظر من با این مبلغ ، فقط رم تون را افزایش بدین . به پردازنده هیچ دستی نزنین . نه تعویض نسل و نه ارتقاء به 4790K .
حالا خیلی اگه دیدین با این بودجه سخت تونه ، و قیمت 4790K هم خوب گیرتون اومد ، این پردازنده را بگیرین که فکر کنم 4 تومنی بشه اما نباید انتظار تفاوت چندانی با این پردازنده داشته باشین .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا. چرا باید یه پردازنده نسل 4 اینقدر قیمتش نزدیک به چند نسل بالاترش باشه.اونم استوک
همینطور رم، قیمتش نزدیکه به رم های فرکانس بالاتر از نسل بالاتر، که دقیقا 2 نسل بالاتر داره، که سال دیگه فکر کنم نسل ششم هم میاد
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
من خیلی برات گشتم و دیدم ارزش نداره ارتقاع بدی چون برای پردازنده i7-4790k باید 100درصد پول اضافی بدی ولی فقط 20 درصد کارایی بیشتری بدیت میاری. برای خرید نسل جدید هم چون قیمت ها به شدت بالا رفته فعلا نباید خرید کنی تا قیمت ها پایین بیاد. الان قیمت قطعات کامپیوتری حباب داره
بهترین کار اینه رمت رو افزایش بدی مثلا الان 2 تا 4 گیگ داری و می دونی 16 برات کافیه این دو تا رم 4 گیگ رو بفروش و دو تا رم 8 گیگ بخر. این ارتقاع مناسبه
با 16 گیگ رم کلی می تونی تب باز کنی. البته 2 گیگ سیستم عامل بر میداره و یک مقدار هم برای گرافیک مجتمعت نیازه که از رم بر داره چون کارت گرافیک مستقل نداری. الان که 8 گیگ رم داری احتمالا 5 یا 6 گیگ از رم می تونی استفاده کنی برای همین کم میاره. اگه برای کاری که داری انجام میدی 4 تا ماژول 8 گیگ بخری با 32 گیگ رم دیگه تا چند سال نیاز به ارتقاع نداری
یه مورد دیگه اینه که پاورت بالای 10 سال کارکرده و به نظرم بهتره تعویضش کنی یا ببری برات تست کنن ببینن سالمه یا نه البته خرج رو دستت میذاره ولی ارزشش رو داره
ضمنا اگه پردازندت رو اون موقع نو خریدی و استوک نیست به نظرم با پردازنده استوک تعویضش نکن ولی اگه این برات مهم نیست توی همین سایت مدل دقیق مادربرد و رم و پردازنده و هر قطعه ای که نیازی نداری رو بذار تا بهت قیمت بدن چقدر می تونی بفروشیشون و بعد اگه پولی هم داری که بذاری روی اون بذار و بودجه نهایی خودت رو اینجا اعلام کن تا بتونیم سیستم بر مبنای DDR4 بهت معرفی کنیم. فقط دقت کن به نظر برای ارتقاع باید یک پاور جدید هم بخری. اگه قراره در آینده یک گرافیک استوک هم بخری باید محاسبه کنیم سیستمت به چه پاوری احتیاج داره که از همین الان اون پاور بخری که بعدا مجبور به تعویض دوباره پاور نباشی
عکس های سیستم در حالتی که حدود 80 تا پنجره مرورگر بازه.و چند تا مرورگر هم تک پنجره بازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک فایل اکسل بازه(در حالت ثابت(محاسبات انجام شده))
تلگرام بازه
مدیاپلیر بازه
CPU
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAM
Processes
عکسهای مربوط به بعد از بستن تمام مرورگرها و همینطور بستن فایل اکسل:
CPU
RAM
Processes
آخرین ویرایش توسط m_agham@yahoo.com در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
با یک آنتی ویروس قوی بذار درایو C رو بررسی کنه ببینه سیستمت ویروسی شده یا نه. ولی قبلش برنامه AdwCleaner رو دانلود کن و بذار یه اسکن بکنه ببین چیزی پیدا می کنه یا نه. بعد page file رو بذار روی اعدادی که میگم و یکبار دیگه عکس بذار ببینیم چطوری شده روی درایو C باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham@[URL="https://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا دمت گرم وقت گذاشتی گشتی،خدا به وقتت برکت بده!
نکات جالبی گفتی
اول بگم که سیستم رو وقتی خریدم همه چیش نو بود به جز رم ها، اون زمان گفتم مین رو خوب بگیرم مابقی رو ارتقا میدم که دیگه اصلا نه فرصتش پیش اومد نه نیازی بود.
من سیستم بیشتر کار عادی میکردم، و به نظر خودم روی هیچ کدوم قطعات فشار بالایی نبوده.شاید یه هفت هشت باری گیم زدم اونم کال اف اونم نسخه های پایینش که انچنان درگیری رو سیستم نداشت به نظرم.
اما رم ها رو زیاد کار کشیدم.چون بوده سیستم 2 هفته سیستم کار میکردم، اسلیپ میکردم و خاموش نمیشده.در این حالت هم خب مشخصه که رم ها روشن هستن
مورد بعدی اینکه چند وقت پیش وسط یه بازی 2 بعدی، یهو سیستم هنگ کرد، بازش کردم دیدم گرافیک فنش نمیچرخه و به شدت هم داغه.عجیبتر دیدم که پاور هم فنش نمیچرخه
از اونجایی که خودم الکترونیک کار کردم، پاور رو باز کردم و کلیه خازن های الکترولیتش رو عوض کردم.هر چند سالم بودن ظاهری
یه تغییری هم توی مدار فنش دادم، چون به نظرم طراحش یه باگ بزرگ زده بود(بعدا کسی براش سوال بود چه باگی، بگه تا توضیح بدم)
زیر تست گرما، دیدم هیت سینک باید خیلی داغ بشه که دور فن بره بالا اینجوری مدام گرم بمونه عمر همه قطعات کم میشه!
برای همین مقاومت حرارتی قبلی رو تعویض کردم،و یه مقاومت حرارتی دیگه هم باهاش موازی کردم و کنار هم چسبوندم به هیت سینک شاتکی ها، که سطح مقطع بالاتر بره و سریعتر به حرارت واکنش بده،فابریک خودش فقط با چسب سلیکون چسبونده بود، و هم اینکه یه سوراخ رو هیت سینک زدم و یه واشر هم انداختم جلوی مقاومت حرارتی ها،و به هیت سینک پیچ مهره کردم و بعد هم چسب سلیکون،حالا علاوه بر رسیدن گرما از پشت،از جلوی مقاومت ها هم حرارت میرسه.چسب هم که سایر نقاط مقاومت ها رو پوشش داده،با این کار سطح مقطع در واقع 4 برابر شد نسبت به حالت فابریکش. و چون موازی شدن،مقاومت معادل نصف شد.
بخوام ساده بگم، مثل همون رم دوال شده، گرما به صورت همزمان هر دو مقاومت رو شروع به کاهش میده که این باعث میشه دور فن سریعتر بره بالا و قطعات خنک تر از قبل باشن...
اما اینکه برای سیستم جدید باید تعویض بشه، حرفتون کاملا منطقی هست.برای گرافیک یه دوستی مدل 8 گیگ سافایر نیتروپلاس رو پیشنهاد داد که به نظرم گزینه خوبیه اگه بشه یه کم کار و قیمت مناسب پیدا کرد...
اگه بخوام فقط رم بگیرم، مگر فرکانس 1600 اینا بگیرم، این فرکانس بالاها خیلی قیمت بالا میدن انگار نه انگار که استوکه و 2 تا نسل بالاتر هم دارن،مخصوصا نسل ddr4 که فرکانس بالاتر قیمت کمتر دارن
راجع به پردازنده حق با شماست، 4 میلیون ارزش نداره بدی برای یه نسل 4 استوک، وقتی نسل های بالاتر قیمت های مناسب تری دارن.
راجع به بودجه، بستگی داره، اگه بدونم میشه یه چیزی خرید که نسبت به هزینه اش خیلی ارزش داره، در اون صورت هزینه میکنم بیشتر.
مثلا در حدود 20 تومن.ولی یه چیزی باشه که بدونم تا سالها بی نیازم میکنه از ارتقاع.مثل همین سیستم خودم که 11 سال کامل جواب بود
برای اینکه سیستم 20 میلیونی بهت معرفی کنیم اسم کامل و انگلیسی کارت گرافیک رو تایپ کن و به اضافه قطعاتی که برای سیستم جدید نیاز داری. مثلا مادربرد و پردازنده و رم و پاور و کولر پردازنده که ضروری هستن و مثلا قاب کیس یا اس اس دی M.2 هم نیازه؟ البته باید ببینیم با 20 میلیون می شه قطعات دیگه هم کنار این قطعات گرفت یا نه. اگه قاب کیس جدید نیازی نیست باید مدل دقیق قدیمیش رو بگی ببینیم با قطعات جدید سازگاری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون نرم افزار رو دانلود اجرا کردم.3 تا فایل شناسایی کرد که دیلیت زدم.
اما این مورد بعدی که گفتی نفهمیدم چیه.این پنجره از کدوم قسمت اومده؟
Speed Racer (01-01-25)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham@[URL="https://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
تقریبا میشه گفت که به 13.3 گیگ حافظه در این زمانی که عکس گرفتین ، نیاز دارین .
بنابراین ارتقاء رم به 16 گیگ ، تا حد زیادی باعث رفع مشکل کمبود حافظه تون میشه .
دوما در این لحظه که عکس گرفتین ، همونطور که میبینین ، مرورگر firefox داره رم زیاد (که معمولا برای این حد از سربرگ طبیعی هست) و همچنین پردازنده ی زیادی مصرف میکنه .
چهار تا از زیرفرآیندهای firefox ، همونطور که میبینید ، بسیار cpu مصرف میکنه (26 و 16 و 15 و 27 درصد) . ممکنه این بخاطر کدهای بعضی از سایت ها باشه (که با مدیریت و نرفتن به این سایت ها میتونین این مشکل را کنترل کنین) و یا ممکنه بخاطر خود firefox یا پلاگین هایی یا چیز دیگه ای باشه .
با مدیریت و اجرای task manager ای که در خود مرورگرها تعبیه شده ، میتونین اطلاعات بیشتری کسب کنین . همچنین میتونین با بستن اون قسمت ها در task manager ئه مرورگر ، ببینین که چه تاثیری میذاره .
به هر حال ، هر چند شاید تاثیری نداشته باشه ولی به عنوان تست فرضا میتونین مرورگرتون را عوض کنین (مثلا ms edge) و ببینین مصرف مخصوصا cpu اش چطور میشه .
بعضی از سایت ها حتی بعد از اتمام بارگذاری هم ممکنه از cpu یا gpu بصورت مدام استفاده کنن (فرضا سایت های بازی آنلاین یا مثل سایت msn که آب و هوا را میبینیم و ...) .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 01-01-25 انجام شده است
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
به page file دست نزنین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m_agham[MENTION=16774
ربطی به این نداره .
قبلا که یه مختصر درباره ی pagefile توضیح دادم .
غیر فعال کردنش برای کسانی که رم کاملا زیادی دارند ، اون هم باز هم کار اشتباهی هست . فکر میکنن که غیر فعال کردنش باعث افزایش سرعت میشه (چون از حافظه ی جانبی به عنوان حافظه ی اصلی استفاده نکنه) اما چون سیستم عامل هوشمند هست ، اولا بسیار بسیار ناچیز و قابل حس نیست و دوما اگر رم کم بیاد (مخصوصا برای شما که حافظه تون بسیار کمه) ، براشون یا خطای اجرای برنامه میده یا برنامه کرش میشه یا اگه برنامه ی حیاتی ویندوز باشه که سیستم اتوماتیک ریست میشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks