اقا رضا نظرتونو راجع به این تاپیکی که میگم بدین :
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=28116&page=2
این کار خوبه یا نه ؟
همین که گفتن بهترین پیشنهاده
cpu ضعیفه ! از all in one بزن بزار رو cpu
مادر برد بهترم میتونی بگیری
کاربر شهرسختافزار
اقا رضا نظرتونو راجع به این تاپیکی که میگم بدین :
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=28116&page=2
این کار خوبه یا نه ؟
ripek (17-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مي خواين سيستم ببنديد پيبشنهاد نمي کنم اينو ببنديد. اما اگر اينو خريديد و چاره اي نداريد خوبه عزيز.
سوالي بود در خدمتم.
faridhitman (21-01-10)
نه هنوز سیستم قابل تغییر هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل این سیستمها رو بفرمائید تا هم دوستمون روشن بشن ، هم بنده و هم دوستان دیگه که از این سیستمهای اینجوری بهشون قالب کردم
faridhitman (21-01-10)
کاربر شهرسختافزار
عزيز. من نمي دونم اينو کجا نوشتم(البته يادمه که نوشتم) . اما بخاطر فرمايش شما 3 مرتبه در تمام اين 4 صفحه تاپيک سرچ کردم. چيزي نديدم. لطف مي کنيد آدرس دقيق اونو(لينکشرو) بديد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآقا رضا ما که آخر نفهمیدیم چی شد بالاخره این سیستمهای amd رو پیشنهاد نمیدین یا میدین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پیشنهاد نمیدین که مشکلش رو بفرمائید و اگر هم خوبه پس چرا اول فرمودید پیشنهاد نمیدین ؟
faridhitman (23-01-10), ripek (23-01-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا لطفا جمع نبنديد. اگر براتون نکته مبهمي هست از طرف خودتون بپرسيد و عبارت ما رو بکار نبريد .
ثانيا شما اول سوال صفحه قبل بنده رو جواب بديد تا پاسخ اونو بگيريد. بعدش سوال بعديتون رو مطرح کنيد.
اينجوري گيج نميشيد. ضمنا براتونم پيغام خصوصي گذاشتم و مايل بودم که با شما چت کنم(مي خواستم يه سري مسائل حل بشه). آيا مايل هستيد؟
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 23-01-10 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks