lophalab (21-11-14)
درود دوستان، توضیحات رو تغییر دادم شاید اینجوری بهتر باشه. ضمنا بودجه بنده تا سقف یک میلیون تومنه و قطعات قدیمی رو هم میفروشم که اگر اساتید بتونن قیمت حدودی اونهارو بفرمایند خیلی خوب میشه...
مشخصات سیستم فعلی:
Main: Giga EP43T-UD3L
CPU: Intel Core2Quad Q9400
VGA: HD 6850 1GB
RAM: 4GB (2x2GB) Apacer FSB 1066 CL9
Power: Thermaltake TR2-500 PP
سپاسگزارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اونجایی که گیمر هستم و کار اصلی سیستم گیمه و با کمبود بودجه هم مواجه هستم این بهترین سیستمی بوده که تونستم جمع کنم.برای خیلی از بازی ها با جزئیات نسبتا بالا با افت فریم مواجه میشم، خواستم اساتید راهنمایی بفرمایند که در شرایط کنونی بهترین راهکار برای ارتقا با کمترین هزینه چه هست که فریم نسبتا بیشتری بشه گرفت؟نظر خودم در قدم اول تعویض رم ها با رمCorsair XMS3 8GB 4GBx2 1600Mhz DDR3 هست چون مادربردم از قرار معلوم رم با فرکانس بیشتر از 1600 پشتیبانی نمیکنه. بنظر شما مهمترین تغییری که لازمه در این قطعات برای گیم داده بشه چی هست؟
آخرین ویرایش توسط caesar2 در تاریخ 07-10-14 انجام شده است علت: ویرایش توضیحات
lophalab (21-11-14)
|
برای اجرای بازیهای جدید رم رو به 8 گیگ ارتقا بدهید و گرافیک رو gigabyte r7 260x-oc 2gb تهیه کنید.بودجه دقیق رو بگید راحت تر میشه کمک کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط caesar2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنتون خوبه (تا حدودی)
رم هم از همون رمی که رو سیستمتون هست ,یکی دیگه تهیه کنین که با 8 گیگ رم سیستمتون برای اجرا بازی ها کم نیاره. (البته مدل رمتونم بنویسید خوبه! )[البته اگه بتونید این رم رو تهیه کنید که خیلی عالیه Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz CL10]
گرافیکتون رو نمیدونم چند میخرن ولی این گرافیک رو میتونید تهیه کنید MSI R9 270X Gaming TF IV 2GB GDDR5 یاGigabyte R7 270X OC WF X3 2GB GDDR5 این گرافیک ها هم هول هوشه 800 به بالا تا 850 باید باشن
ممنونم از عزیزان، رم و گرافیک قطعا دو گزینه ی اول برای تعویض هستند، فقط سوال اینجاست که با بودجه یک میلیون تومن بهترین گرافیک و رمی که میشه خرید چیا هستند؟
پ.ن: من تعریف شهر سخت افزار رو زیاد شنیده بودم ولی میبینم که خیلی خلوته متاسفانه، دوستان برای مشاوره زیاد بها نمیدن...
این کارت رو میتونی حدود 840 تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط caesar2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sapphire R9 280 Dual-X OC With Boost 3GB GDDR5
caesar2 (07-10-14)
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط caesar2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما از رم ddr3 پشتیبانی نمیکند و برای استفاده از این سری رم بایستی مادربردتون را تعویض بفرمائید
پردازنده شما قدرت کافی برای اجرای بازیها را داراست ولی بهتره کل پلتفرم را تعویض بفرمائید
مادربرد ، پردازنده ، رمها و گرافیک کارت شما رقمی 600 تا 800 هزار تومان قیمت دارند
با 1.600 پیشنهادم خرید این قطعات است
asrock h81 pro btc ~240
intel g3220 ~180
2x4gb ddr3 1600 ~280
r9 270x ~750
حال اگر قطعاتتون به قیمت بیشتر فروش رفت یا تونستید بودجتون را افزایش بدید گرافیک کارت قوی تر تهیه فرمائید
|
من جدا تا الان فکر میکردم مادربردم DDR3 هست !!
یعنی تمام این مدت رم DDR3 رو روی مادربرد DDR2 انداختم؟!
یعنی از تمام سرعت رم نمیتونه استفاده کنه درسته؟
عجب داستانی شده...
مادربرد شما ddr2 ساپورت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط caesar2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-EP43-UD3L (rev. 1.1)
دوست عزیز امکان نداره بشه رم ddr3 رو روی مادربرد ddr2 سوار کرد اسلات رم ها فرق دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط caesar2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ ن : البته ایشون یه بار پست رو ویرایش کردن و مدل مادربرد یکمی تغییر کرده
آخرین ویرایش توسط SOHR@B در تاریخ 07-10-14 انجام شده است
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
دوستان من شرمندم واقعا این دوستمون راست میگن بعد از ویرایش پست یک حرف T رو توی اسم مادربرد جا انداختم !
مدل مادربرد اینه و DDR3 هست:Giga EP43T-UD3Lعذرخواهی میکنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط caesar2 در تاریخ 07-10-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks