سلام
یه کیس بدون مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر مخصوص بازی ، برنامه نویسی ( تازه دارم کار میکنم و آموزش میبینم ) می خوام بگیرم .
لطفا راهنماییم کنید .
ممنون .
ببخشید پولم زیاد شد : 850
کاربر شهرسختافزار
سلام
یه کیس بدون مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر مخصوص بازی ، برنامه نویسی ( تازه دارم کار میکنم و آموزش میبینم ) می خوام بگیرم .
لطفا راهنماییم کنید .
ممنون .
ببخشید پولم زیاد شد : 850
آخرین ویرایش توسط agh515 در تاریخ 08-10-11 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون یه جواب کافی بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط agh515 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط agh515 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mb=Asus p8p67~195T
Cpu=corei5 2500k~285T
ram=2*2 1600 Elixir~44T
Vga=6770~170T
Hdd=seagate barracuda12 500G~53T
Odd=liteon24X~25T
psu=Green480Aeu~52T
case=Selective~30T
sum~~855
اگر مد نظر شما بازی(گیم)های روز با تنظیمات بالا هستش ، با یه مانیتور 19 اینچی ، این گرافیک برای شما جوابگو هست . اما اگه اهل بازی حرفه ای نیستین ، میتونین گرافیک کارت ارزونتر بردارین و مابقی هزینه رو برای خرید یک کولر مناسب درنظر بگیرین تا در مواقع ضروری پردازنده ی خوش اورتون رو ، اورکلاک کنید .
agh515 (09-10-11), P A R H A M (09-10-11), Rezasam1 (09-10-11), smrbh (04-12-11)
کاربر شهرسختافزار
مانیتورم LG w2261vp که خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمی که گفتید خیلی خوبه فقط با گرافیکش نمی تونم کنار بیام .
نظرتون درباره این سیستم چیه ؟
CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 460 768MB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
عضو VIP شهرسختافزار
اگر مانیتورتون 2261vp باشه که خیلی خوبه . راجبش بحثی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط agh515 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از قدرت پردازنده کاسین و همچنین برد سری H رو انتخاب کردین ( پس اورکلاک برای شما اهمیتی نداره ) بسیار خوب ، در عوض میخواین گرافیک قویتری انتخاب کنید . بجای 768 مگابایت GTX 460، پیشنهادم GTX560 هستش به قیمت حدود 220 الی 230 تومن یا اگر گرافیک قدرتمندتری میخواین GTX560Ti رو پیشنهاد می کنم .
هارد یک ترابایت انتخاب کردین که اونم بدون مشکله ( شاید نویز محسوسی داشته باشه که طبیعیه )
پاور رو هم پیشنهاد می کنم از سری جدید A بردارین .
رایتر رو هم هرچی که دوست دارین بردارین ، سامسونگ رو پیشنهاد نمی کنم .
Over_Cracker (10-10-11), Rezasam1 (09-10-11)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hyper-Threading چیه و نباشه چی میشه ؟ core i5 2500 ساپورت نمیکنه قضیش چیه ؟
این سیستمو جای دیگه گفتن و درباره اور کلاک نمی دونستم البته دوست دارم آور کلاک کنم .
ولی خودم از این p8p67 خیلی خوشم اومده . غیر از آورکلاک مزیت دیگری بر p8h67 داره
خودم فکر می کنم core i5 2400 متعادل تره .
از گرافیک 560 خوشم اومده ، با ti چقدر تفاوت داره هم قیمت و هم کارایی ؟
از پاور هم چیزی سر در نمیارم.
حجم هارد اگر کم هم بود مهم نیست فقط سرعت و کاراییش مهمه . (هارد اکسترنال دارم 1t)
نظر جمعیتون چیه ؟
ممنون
آخرین ویرایش توسط agh515 در تاریخ 09-10-11 انجام شده است
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
در مورد HYPER-THREADING فک کنم تو تاپیک های دیگه اگه سرچ کنید باشه ولی اگه نبود بگید تا اینجا بذارم.
و اینکه i5-2500 هم ساپورتش نمی کنه.
CrossFire و Sli هم که تکنولوژی های multi-GPU شرکت های ATI و nVIDIA هستن که توضیحش مفصله و استفاده ازش به درد شما نمی خوره.
در مورد گرافیک evga 560 رو پیشنهاد می کنم که حدود 250 هست. با ti عمده ترین ترین فرقی که داره CUDA Processor هاش که عادی 336 و ti 384 هست همچنین core clock و memory clock شون متفاوته برای اطلاعات بیشتر به سایت www.evga.com مراجعه کنید.
هارد 1tb caviar black wb پیشنهاد می کنم که از سیگیت گرون تره.
p8p67هم که مین خوبیه درضمن بلوتوث هم داره.
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 12-10-11 انجام شده است
To improve is to change. To perfect is to change often
کاربر شهرسختافزار
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که ما اطلاع داریم در مهندسی GPU سری 560،(سیلیکون GF114،پروسه 40 نانومتری) از 384 هسته پردازشی یا CUDA استفاده میشه،هسته GTX 560 هم از 384 هسته پردازشی بهره میبره که یک موتور پلی مورفش غیر فعال شده.(هر موتور شامل 48 هسته CUDA) و شاخص هایی که خارج از موتور Polymorph واقع میشه،هیچ تفاوتی بین GTX 560 و GTX 560TI باقی نمیزاره.از جمله این شاخص ها میشه به 4 کنترلر 64 بیتی حافظه اشاره کرد که در سیلیکون به طور بهینه و مستقل از 8 موتور اصلی طراحی شده.کلاک مموری و پهنای باند GTX560 و GTX 560TI هیچ تفاوتی ندارند.کلاک هستشون هم تقریبا یکسان هست و تنها در حد 10 مگاهرتز ،هسته GTX560 دان کلاک شده.در تصویر زیر،ساختار جامع سری GTX 560،به راحتی قابل تحلیل هستش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید.
agh515 (11-10-11), mehrdad_ab (11-10-11), Rezasam1 (11-10-11), smrbh (04-12-11)
مدیر انجمن سخت افزار
الان به چی پست من ایراد گرفتید؟ اگه به 386 ایراد گرفتید که اشتباه تایپی بوده و 384 درست هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه می گید که CUDA Core هاش یکیه که من هنوز سر حرفم هستم چون هم منبع رو گذاشتم که می تونید ببینید و هم اگه بخواید خودم عکس gpu-z رو بذارم حالا این که غیر فعال شده یا نشده به ما ربطی نداره و مهم کارایی و قیمتشونه که فرق می کنه.
اگه از نظر شما یکی هستن لطف کنید برای دوستمون با همون هزینه یک ti خریداری کنید.
در مورد Core Clock و memory clock هم حرف شما اشتباه هست و سرعت ها متفاوت هست که باز بد نیست یه سری به evga بزنید البته سایت های دیگه رو هم نگاه کردم و سرعت ها متفاوت بود.
بهتره تو این جور تاپیک ها که مربوط به مسایل ساده و هدف راهنمایی دوستان هست برای خرید سیستم ، از به رخ کشیدن اطلاعاتتون و گفتن مسایلی که بیشتر به پیچیده تر شدن مسائل کمک می کنه، خودداری کنید.
والسلام
To improve is to change. To perfect is to change often
Rezasam1 (11-10-11)
کاربر شهرسختافزار
کاملا متوجه شدم و تصمیمو گرفتم :
بدون اورکلاک
گرافیک مناسب برای بازی
بدون multi-gpu .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks