سلام.
یه کیس برای کارهای برنامه نویسی میخوام.گرافیک و سی پی یو خیلی لازم ندارم.حتی مینی پی سی هم فکر کنم جوابه
سلام.
یه کیس برای کارهای برنامه نویسی میخوام.گرافیک و سی پی یو خیلی لازم ندارم.حتی مینی پی سی هم فکر کنم جوابه
آخرین ویرایش توسط Milandini در تاریخ 01-12-22 انجام شده است
|
سلام
برنامه نویسی یعنی cpu ، چطور cpu نیاز ندارین؟
مگر اینکه cpu از قبل داشته باشین که باید مدل مادربردتون را اعلام کنید .
با چه ide و چه زبان و چه پلتفرم و جه پلاگین ها و کلا نرم افزارهای مورد نیازتون در برنامه نویسی و همچنین سنگینی پروژه تون را بگید؟
همچنین چه نوع برنامه ای مینویسید؟
من اگه چیزی بگم ، مدل قطعات را نمیگم (دوستان متخصص سخت افزار هستن) . صرفا نیازمندی های سیستم تون را میگم .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 01-12-22 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
برنامه نویسی یک اند
با ویژوال استودیو کار میکنم
سلام
خیلی جزئیات کمی اعلام کردید . من اون همه سئوال پرسیدم .
به هر حال ، با این قیمت ، ۱۶ گیگ رم با پردازنده 12100 یا در صورت رسیدن بودجه 12400 تهیه کنید (نمیدونم نسل ۱۳ برای این مدل ها هنوز معرفی شده یا اومده به ایران یا نه) .
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
کار خیلی سنگین با پردازش های زیاد انجام نمیدم.
تنها نکته مهم استفاده از SSD پرسرعت (m2) هست تا سرعت لود و کامپایل پروژه بالا باشه.دیشب خودم این کانفیگ رو ساختم. اگر نکته ای داره بفرمایید
CPU: I5 9400f
Motherboard: h310m s2p v2
Graphic: Nvidia gtx 750 ti
Ram: vengeance RGB pro black ddr4 16 gig
SSD: Samsung 980 1tb pcle 1 m.2
Case & Power: Green
SajjadKhati (02-12-22)
ببینید شما فقط گفتید از visual studio استفاده میکنید .
این به تنهایی اصلا کارساز نیست . اینکه سنگینی پروژه تون چقدر باشه ، فرضا چند نخ داشته باشه ، چه نسخه از VS را استفاده میکنید (فرضا 2010 یا 2022) ، از پلاگین هایی مثل resharper استفاده میکنید یا نه ، از SSMS و sql server استفاده میکنید یا نه و همچنین از بقیه ی کمپوننت های احتمالی ، کاملا روی سنگینیِ کارتون تاثیر مستقیم داره .
بله ، اگه صرفا از VS 2010 با پروژه ی سبک استفاده کنید ، یه رم 8 گیگ (اون هم توی ویندوز 64 بیتی) و یه پردازنده ی 2 هسته ای نسبتا قدیمی هم کافی هست .
اما اگه کمپوننت ها و موارد گفته شده و مخصوصا پروژه ی سنگینی باشه ، حتی 32 گیگ رم و پردازنده ی 8 هسته ایِ روز هم ممکنه باز کافی نباشه .
------------
نسل 9 اینتل چرا؟!!!
وقتی نسل 12 هست و 13 هم بخشی اش اومد .
گرافیک مجزا که اصلا نیازی ندارید .
پاور گرین هم سری های مختلف ، کیفیت و قیمت مختلفی دارن . پیشنهادم اینه که سری UK Plus با واتیج 500 وات را تهیه کنید .
اون ssd که گفتید ، من قیمتش را ندارم اما ممکنه گرون باشه . درسته ssd تاثیر گذار هست اما نه اون قدر که هزینه ی اضافی کنید . مهم تر از ssd ، رم و مخصوصا cpu برای برنامه نویس هست (بستگی به مواردی که گفتم داره) .
اگه قیمت ssd ای که نوشتید ، با سری های Adata SwardFish و کلا در این رنج قیمت از ssd ها که m.2 هستن (و حتی با ssd 870 evo samsung که ساتا هست) ، خیلی اختلاف قیمت داره ، به نظرم اون ها را انتخاب کنید و ارزش خرید و هزینه ی بسیار بالا را نداره .
ضمنا حجم ssd هم اگ همه ی کمپوننت های VS اون هم آخرین نسخه که 2022 هست (از جمله کمپوننت های xamarin و شبیه ساز اندروید و همچنین وب و کمپوننت های مربوط به داده ها و همچنین sdk های مختلف از جمله ویندوز و uwp و کلا همه ی کمپوننت هاش را با هم یکجا نصب کنید) و همچنین با پلاگین های مختلف مثل resharper با نرم افزار SSMS و sql server ، کلا حجمش نهایتا به 100 گیگ هم نمیرسه که در این صورت ssd ئه 256 گیگ هم براش میتونه کافی باشه اما با آینده نگری ، در این صورت ، حجم ssd ئه 500 گیگ هم برای این حالتِ حداکثری ، کاملا کافی و زیاد هم هست و نیازی به حجم 1 ترابایت نیست .
اگه کمپوننت های فقط وب را نصب کنید که بعید میدونم حجمش از 10 تا 20 گیگ تجاوز کنه . که در این صورت حجم 250 گیگ برای ssd ، براش خیلی زیاد هم هست .
بالاخره من نظرم را در پست قبلی گفتم .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 02-12-22 انجام شده است
|
بنده چند سالی هست که برنامه نویس بک اند هستم
احتمالا شما میخواید .net کار کنید(با توجه به اینکه ذکر کردید ویژوال استودیو)
نیازی به سی پی یو قوی ندارید و یه سی پی یو i5 نسل دو هم کار شما رو راه میندازه
تمرکز شما باید روی اس اس دی باشه
رم هشت هم بد نیست ولی بهتره 16 گیگ رم داشته باشید تا در زمان استفاده از ابزار های orchestrator مثل کوبرنیتیز به مشکل نخورید
به هیچ عنوان به پردازنده رده بالا یا قوی نیاز ندارید بنابراین متمرکز بشید روی اس اس دی و رم
شما حتی اگر یه نمونه از ssms رو هم باز داشته باشید باز هم هشت گیگ رم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی بهتره 16 گیگ باشه
آخرین ویرایش توسط sajad564 در تاریخ 02-12-22 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان قیمت ها خیلی افزایش پیدا کرده و اگه الان خرید کنی چند میلیون ضرر می کنی و می بینی که اکثرا می خوان توی این صعود قیمت قطعاتشون رو بفروشن. باید صبر کنی دلار به کانال 30 هزار تومن برگرده بعد سیستم بخری. الان هم افزایش دلار اثر روانی داره که به اعتراض ها بر می گرده. این مسائل جمع بشه قیمت ها مناسب می شه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks