Persiastore (13-07-07)
Administrator
به احتمال زیاد GE مدل اور شده LE هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد چرا هیتاچی یا وسترن نگرفتی؟
در مورد روشن کردن پاور اطلاعی ندارم ..
رم یک گیگ 800 هم هر کدوم CL کمتری داره بگیر
اون فروشنده هم حالش خوب نبوده داشته هذیون میگفته !!
سپاس
Persiastore (13-07-07)
سلام آقا مهراد خوبید شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گرافیک یعنی قویتر از gs هست ؟؟؟؟
والا پنج شنبه بود آخر وقت دیگه نشد برم بازار ایران وگرنه هارد رو مکستور نمیگرفتم دنبال هیتاچی بودم ولی یه مسئله بود با توجه به بازار هارد 160 یه خورده کم شده بود وسترن هم زیر 200 نداشت اون طرف هم پول بیشتر نداشت
آره فروشنده ها فقط جنس خودشون رو میگند خوبه فکر کنم رمهای یه گیگ رو دستش باد کرده بوده به همین خاطر داشت همه رو رد میکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور هم تونستم روشن کنم یکم دفترچه مادربرد رو خوندم فهمیدم یعنی یه gnd رو به یکی از 5v یا 3v وصل کردم روشن شد
به هر حال ممنون
Administrator
با این کلاکهایی که من میبینم به احتمال قوی ، بلهدر مورد گرافیک یعنی قویتر از gs هست ؟؟؟؟
راستی این مدل رو از پاساژ ایران گرفتید یا جای دیگه ای؟
نه آقا مهراد از بازار رضا گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه سوال دیگه ؟؟؟؟
Administrator
این سوالی که میخواید بپرسید همونیه که جوابشو گرفتید ؟!! :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
بای
|
|
در مورد روشن کرد ن بله درسته با وصل کردن 2 تا خروجی مذکور میشه روشنش کرد هم میشه توان خروجی پاور را هم تست کرد .
قیمت cpu 3400 Amd چنده ؟؟؟
یه مادربرد ارزون هم که باهاش ست بشه لطفا با قیمتش بگید
مرسی
آخرین ویرایش توسط Amir-elx در تاریخ 14-07-07 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir-elx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3.6x2 الان قیمتش 59 تومنه
مادربرد هم msi neo- f هم قیمتش 72 تومن
Administrator
آرش جان قیمتها مال کجاست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایکس تو 3800 چنده ؟ 66 تومن آیا ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks