بله پاورتون معمولی هست . خروجیش زیر 200 وات هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amzakeri برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این فکر بودم که بعضی قطعات رو نگه دارم. پاور 10 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله پاورتون معمولی هست . خروجیش زیر 200 وات هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amzakeri برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14)
مثل اینکه به درد نخوره.پس dvd rw و هارد رو نگه دارم قابل اطمینان هست؟؟
بله . اگر کار میکنند مشکلی نیست . برای قطعات هم که باقی میمونه یک تاپیک بزنید تو قسمت بازارچه و بگذارید برای فروشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amzakeri برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amzakeri (16-08-14), hamed 111 (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14)
|
بله حتما همین کار رو می کنم.بسیار بسیار ممنونم بابت همکاریتون.کمتر کسی هست که مثل شما اطلاعات به این خوبی بده.بسیار ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks