سپاس+ پست هم ویرایش شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سپاس+ پست هم ویرایش شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
شما از من میشنوی . همه قطغات را از لیون بگیر و بگو برات اسمبل کنند بفرستند . خیال خودت رو راحت کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhabob_16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (07-04-17), АLI (07-04-17), mhabob_16 (07-04-17), SajjadKhati (07-04-17)
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا خودمم تو فکرش هستم فردا اگر با این شرکت کامپیوتری به نتیجه نرسم و قسطی نخرم . قرض میکنم و نقدا از لیوان میگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (07-04-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
استاد امید میشه یه سئوال درباره لیون بپرسم؟
من گاها میخوام ازش خرید کنم ولی توی سایتش که شماره داده ، بهشون زنگ میزنم ، یا آدمو دست به سر میکنن یا با اونکه توی سایت قطعات رو موجود زده ، میگن موجود نیست و ....! البته آخرین تماسم حدود یه سالی میشه گذشت ولی چندین بار زنگ میزدم برای محصولات متفاوت ، هر بار همین اتفاق ها میافتاد
آدم شک میکنه برای چی این جوری رفتار میکنن . کلا جوری صحبت میکنن که اصلا با اطلاعات سایت شون مطابقت نداره
ولی سایت های دیگه (اگه عیب نداشته باشه میتونم نام ببرم) این طور نیستن و واسه همین خیلی وقت ها از اون سایت ها خرید میکنم
کسی دلیلش رو میدونه و اصلا کسی برای چک کردن محصولی که میخواد بخره ، زنگ میزنه؟
DOOM999 (08-04-17)
والا من چنین چیزی از این ها ندیدم . هیچ نسبتی هم با من ندارند یعنی رابطه ای هم باهاشون ندارم از نظر کاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سرشون به حدی شلوغه که نمیتونند همه تلفن ها را وقت بگذارند و جواب بدن .فروشگاه اینترنتی معنیش هم همینه . یعنی تلفن و ... حذف میشه
قطعه قیمتش مشخصه . میگذاری تو سبد خرید و پرداخت میکنی .
این که برای خرید محصول چک کنی نه جزو سیستم کاری اینها نیست .چون همه چیزو را مشخص کرده و دلیلی برای تماس نیست . چون ترافیک کاریشون بسیار بالاست
خریدهایی هم داشتم . بعد از سفارش بدون نیاز به تلفن . خودشون فرستادن .
دلیل اینکه گفتم از لیون بخره
این بود که برای مشتریان شهرستان و محدودیت هایی تو خرید دارند . بهترین راه اطمینان به لیون هست
چون قیمت و از لحاظ فنی واسمبل دردسرهای بعدی نداره .
DOOM999 (08-04-17), SajjadKhati (07-04-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks