درود.
دوستان عزیز وقت همه بخیر.
لطفا من را راهنمایی کنید،...
یه کیس مخصوص گیم میخوام جمع کنم،تا ۳۵ میلیون،
که اکثر بازی ها را راحت اجرا کنه و اینکه حداقل دو سال احتیاج به ارتقا نداشته باشه،.
ممنون.
کاربر شهرسختافزار
درود.
دوستان عزیز وقت همه بخیر.
لطفا من را راهنمایی کنید،...
یه کیس مخصوص گیم میخوام جمع کنم،تا ۳۵ میلیون،
که اکثر بازی ها را راحت اجرا کنه و اینکه حداقل دو سال احتیاج به ارتقا نداشته باشه،.
ممنون.
|
|
سلام این سیستم رو پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jalal.58 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i5-10400
ASUS PRIME B460-PLUS
کارت گرافیک EVGA GeForce RTX 2060 KO Ultra Gaming 6GB GDDR6
این گرافیک با قیمت مناسب موجوده در حال حاضر و هم قیمت کارت گرافیک ها 1660 از برندهای مشابه است .
رم 2 ماجول 8 گیگ باس 3000 CL 15
جی اسکیل AEGIS 8GB
SSD 240GB ADATA ASU630
HDD 2TB WD BLUE
CASE GREEN STRIKER
POWER GP650A-UK Plus
کاربر شهرسختافزار
سپاس فراوان،...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یه سوال اگر بخواهیم سی پی یو را i7 بداریم چی پیشنهاد میکنید.؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجتون نمیرسه . این I5 نسل دهم هست . صد در صد پاسخگو نیاز شماست . بعدها هم میتونید اپگرید کنید ولی کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jalal.58 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون،چقدر اختلاف قیمت دارن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
10700 رو قیمت بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jalal.58 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks