مدل های سخت افزار را از دوستان سخت افزاری بپرسید (من هم وقت گشتن ندارم و هم آقا امیر حسین ، به جزئیات مدل های سخت افزاری ، واقف تر و احاطه ی بیشتری دارن) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsanss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از پریمیر و افترافکت زیاد استفاده نمیکنید (استفاده ی بیشترتون از فتوشاپ و ایلاسترتیتور هست) ، اولا که نیاز به cpu با تعداد هسته ی بالا نیست . پردازنده ی 12400 ، با ارزش ترین نسبت به قیمت براتون هست (خیلی دیگه هزینه کنید ، 12600K که نسبت به بودجه ، ارزش در برابر قیمت در این نرم افزارها را کاهش میده . که توضیح داده بودم) .
cpu هم که مصرفش بالا نباشه و مهمتر اینکه رندرهای طولانی نداشته باشید که در فتوشاپ و ایلاستریتور ندارید ، بنابراین خیلی هم نیازی نیست که مادربردهای گرون قیمت با مدار تغذیه ی عالی تهیه کنید . مادربردی با مدار تغذیه ی رده متوسط هم کاملا براتون کافی هست .
دوما اگه فتوشاپ و ایلاستریتور را حتی نیمه حرفه ای کار میکنید ، رم با حجم 16 گیگ براتون کافی هست . اگه حرفه ای (یا گاها حتی بالاتر) کار میکنید که حجم رم را تا 32 گیگ (الان یا بعدا) افزایش بدید .
در نظر داشته باشید اگه در آینده ، استفاده از نرم افزارهای افتر و پریمیر تون در حد متوسط یا حرفه ای بشه ، پس به رم با حجم زیادی نیاز دارین و در این صورت ، تا میتونین ، اسلات ها را خالی بذارین (همچنین اگه cpu را هم ارتقاء میدید ، فرضا چیزی بیشتر از 12600K تهیه میکنید ، مادربرد با مدار تغذیه ی بهتری تهیه کنید) .
اما اگه در آینده این کار را نمیکنین و رم را ارتقاء نمیدید ، بهتره اگه فرضا نهایتا میخواین الان 16 گیگ رم تهیه کنید اما در آینده ، حجم رم تون را افزایش نمیدید ، همین الان ، دو ماژولِ رم (2 تا 8 گیگ) تهیه کنید (چون قرار نیست ارتقاء بدین) .
برای گیم ، با این بودجه که فعلا نمیتونید کارت گرافیک مجزا تهیه کنید (که در پست قبل گفتم که تهیه نکنید) . شما 1650 هم تهیه کنید ، حدود 7 تا 8 تومن میشه که بخش قابل توجهی از بودجه تون میره . خرید کارت گرافیک را به آینده موکول کنید .
Bookmarks