Morteza.m1371 (09-08-14), SajjadKhati (09-08-14)
یک تناسب و یک توازن باید تو قطعات باشه . با این وضعیت برق و .... واقعا دل شیر میخواد که 2 میلیون پول کارت بدید و 300 تومن فقط هزینه پاور کنید . من مدل خیلی گرونی نگفتم 750-oc رو گفتم چون خروجی شاخه 12 ولتش قویتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب منم گفتم که باهات موافقم گلپسر
منم بودم ، همین پاور رو پیشنهاد میدادم برا این سیستم حتی اگه اور کلاک انجام نشه (ولو فقط برا مصرف برق کمتر) چه برسه برا اورکلاک
اما نظر کلی من اون بود
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
AMD>INTEL (09-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14)
|
این 100 اضافه روی مبلغ 5 میلیون خیلی ناچیزه ولی گیمری که مدت ساعت زیادی داره از قطعاتش کار میکشه باید به این چیزا هم توجه داشته باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب آقایون پیشنهاد دهنده. آخرش تکلیف من چیه ؟ کدوم سیستم رو انتخاب کنم ؟ تغییراتی نیاز نیست توی انجام بدید ؟
من احتمالا توی این هفته دیگه سفارش میدم این قطعات رو اما هنوز اینجا بین پاور ها داره بحث میشه. در ضمن من اورکلاک انجام نمیدم. کلا هیچ کار تخصصی انجام نمیدم فقط میخام یک سیستم قوی داشته باشم که براحتی بتونم باهاش بهترین بازی ها رو انجام بدم.
یه پاور بهتر بخرید. کمی افزایش بودجه بدین! خدایی نکرده 2 روز دیگه پاور شما باطل بشه، امثال بنده و جناب سجاد رسوا خواهیم شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mike1986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-08-14)
خوب به 5.5 میلیون چی میتونم اضافه کنم ؟ پاور بهتر میشه گذاشت ؟ نسوزه یوقت !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست نهایی در پست 5، ویرایش گردید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mike1986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس هم خوبه . ظاهر کیس برام مهم نیست فقط کاراییش مهمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یچیز مونده که دیگه نیازی نیست به تغییر دادن قطعه ای از کیس ؟ همچی میزون و خوبه ؟
فروشگاه خود شما کجاست ؟ چطور میتونم سفارش بدم برای ارسال به اهواز ؟
|
فکر نمی کنم. بنده لزوم به تغییراتی نمی بینم. باز هم شما اگر صلاح به تغییرات ببینید، صاحب اختیار هستید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mike1986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد از ماست... انتخاب های نهایی با شما.
برای خرید، پیغام خصوصی.
سلام خدمته شما .... خب من میخواستم یه سیستم در حد 5 میلیون تومان ببندم فقطه فقط برای بازی کردن وگیم .... والبته یه سیستمی میخوام که اگر در آینده ضعیف شد با قطعه های قوی تر و گرون تر تعویض کنم ... مثلا تا چند ساله دیگه میخوام پردازندشو 4930K کنم یا مثلا گرافیکشو بالاتر کنم و در کل قابل ارتقا باشه ............ خلاصه یه سیستم میخوام بازی های نسل جدید(هشتم) مثل battlefield 4 , call of duty ghost و بازی هایی که میخواد بیاد مثل far cry 4 , call of duty advancewarfare رو رو تنظیمات بالا (very high) روونه روون بازی کنم .
از آقای حسام جمشیدی راهنماییی خواستم که ایشون لطف کردن یه سیستم خوب برام جور کردن ... حالا میخوام نظر شما رو در مورد این سیستم بدونم :
Gigabyte GA-H97-Gaming 3: 470,000 -
Intel Core i7-4790: 1,030,000 -
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 320,000 -
Sapphire R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5: 1,290,000 -
290,000 :Seagate SSHD Hybrid 64MB SATA6.0Gb/s 1TB+8GB SSD -
70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
Green GP700A-HP | *Bronze*: 320,000 -
Green X4 Cougar Hexagon Gaming: 290,000 -
780,000 :Asus Full HD LED 23" VX238H
راستی به نظر شما اگه به جای 4790 معمولی 4790K بود بهتر نبود ؟؟؟ ............. چون اگه چند سال گذشت قبل از اینکه سیستمو ارتقا بدم اورکلاک کنم تا دیگه آخرین استفادمو از سیستم کنم که راحت گیم کنم...
یا همین سیستم خوبه دیگه ؟؟؟ ... اورکلاک نمی خواد ؟ ... چند سال نیاز به ارتقا نداره ؟
راستی به این سیستم از نظر گیمینگ از 10 چند میدید ؟؟؟ ... مرسی ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks