بهترین راه حل ممکن رو بهتون میگم
cpu Intel Pentium G3220 173
main gigabyte h81-s2v 213t
ram 4gb kingston hyperx 1600
قطعات خودتون هم بفروشید تا یک گرافیک هم پیشنهاد بدم .
سلام به دوستای عزیز
من یه سیستم دارم که مشخصاتشو در عکس می بینید
و حتی اتوکد رو هم نمیکشه چه برسه به 3dmax و زمانیم که سیستمو روشن میکنم ارور میده برای cpu fan خیلی اذیت میکنه کنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهشا یه راهنمایی بفرمایید سیستمی که کاملا 3dmax رو برای همیشه خیلی راحت ساپورت کنه
و یه جایی رو هم بگین از اونجا بگیرم یعنی قابل اطمینان باشه و منصف ممنون
|
بهترین راه حل ممکن رو بهتون میگم
cpu Intel Pentium G3220 173
main gigabyte h81-s2v 213t
ram 4gb kingston hyperx 1600
قطعات خودتون هم بفروشید تا یک گرافیک هم پیشنهاد بدم .
بنظرتون قطعات خودمو چند بز میدارن؟
- - - Updated - - -
بنظرتون قطعات خودمو چند بز میدارن؟
دوست خوبم سلام . برای کاربردی که شما دارید و می خواهید خیالتان تا مدتی از بابت 3Dmax راحت باشد باید یک بودجه اساسی کنار بگذارید . خرج کردن این شکلی هیچ سودی به حال شما نداره و هدر دادن هزینه هست . فعلاً پیشنهاد می کنم صبور باشید و بودجتون رو جمع کنید و یک سیستم درست و حسابی جمع کنید . که به قول معروف Minimum Requirement و Recommanded Hardware بسته به سطح حرفه ای بودن کار شما و نوع پلاگین ها و موتورهای رندری که کار می کنید داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aplus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با بودجه ای که که شما برای ارتقاء گذاشتید فقط همون قطعات پیشنهادی مدیر عزیز انجمن امیدجان رو میشه گرفت و راه دیگه ای نیست و مناسب یک سیستم اداری است نه یک سیستم مناسب رندر 3dmax ! اما همون طور که گفتم با این بودجه خرید چیز بهتری هم امکان پذیر نیست .
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 01-07-14 انجام شده است
البته بستگی داره کار شما چقدر روی 3d max سنگین باشه .سیستم بالا رو پردازنده رو corei3 4150 در نظر بگیریم به نظرم تفاوت چشمگیری با سیستم فعلی که دارید احساس میکنید .
Intel Core i3-4150
مقایسه پردازنده خودتون با 4150
Intel Core 2 Duo E4500 vs Core i3-4150
*MoJtAbA* (01-07-14), Reza Eshraghi (01-07-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks