MR TASH (12-04-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من دیروز رفتم بازار برای خرید چند تا قطعه ولی انگار خیلی خبری نبود هرجا رفتم قطعات معروف و پر فروش قبل از عید رو هم حتی نداشتند و مثل سی پی یو های فنوم 4 هسته ای و یا مادربرد ایسوس با چیپ 880g نداشتند .
البته این برای بازار مشهد بود . حالا دوستان اگه کسی دستش توی کار هست و خبری از وضعیت این آشفته بازار داره حالا چه تهران و جای دیگه لطف کنه یه توضیحی بده که زمان خوب برای خرید کی هست به نظرتون ؟
فروشنده های محترم هم وطن ما وقتی یه چیزی کمیاب بشه می خوان پول خون باباشون رو از خریدار بابت جنسی که دارن بگیرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظورم بعضی از فروشنده ها بود قصد توهین ندارم.
MR TASH (12-04-11)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariaee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه وضعیت آشفته فعلی حاصل چند مشکل همزمان در بازار داخل و خارج هستند
از طرفی تغییر پلتفرمها باعث شده تا وارد کننده ها نتونن تخمین درستی از وضعیت آینده بازار و نظم دادن به موجودی انبارشون داشته باشند
amd هم که دیگه گندش را در آورده و هر روز داره 100 هرتز به سرعت دیفالت پردازنده هاش اضافه میکنه و یک پردازنده به اصطلاح جدید به بازار میده ، البته این کار بیشتر به منظور تخلیه انبارها داره انجام میشه ولی تا یک پردازنده بیاد جای خودش را در بازار باز کنه و تاجر جرعت سفارش سنگین داشته باشه با یک پردازنده جدید مواجه میشه (625-635-640و........)
الان دعوای amd و intel به جاهای باریک کشیده برای مثال یکی از نقاط قوت amd در بازار مادربردهای ارزان قیمت بود ولی intel با عرضه پلتفرم جدید با چیپستهای پائین مانند h61 داره تلاش میکنه که بازار پائین را از دست amd خارج کنه
برای مثال به این مادربرد توجه بفرمائید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم این مادربرد حدود 60 دلاری میتونه نیاز اکثر کاربران را برآورده کنه
یک پردازنده 2100 هم حدود 120 دلار قیمت داره که فکر میکنم مجموع پردازنده و مادربرد رقمی حدود 220 هزار تومان در آینده در بازار داخلی بفروش میرسه
حالا جواب amd چه خواهد بود ؟
آیا مانند گذشته با پائین آوردن قیمت میتونه جلوی از دست دادن بخش پائین و میانی بازار را بگیره ؟
یا پردازنده های بلدوزر به اندازه ای قدرتمند خواهند بود که بتونند همزمان با سیستمهای ارزان قیمت در سیستمهای قدرتمند هم قدرت نمائی کنند ؟
به هر حال تا 2-3 ما دیگه وضعیت پردازنده و مادربردها به همین وضعیت خواهد بود و تا مشخص نشدن مشخصات بلدوزر گمان نمیکنم بهبودی در بازار حاصل بشه
وضعیت دلار ، گمرک ، تحریمها و...... هم از دیگر پارامترها هستند که بحث مفصلی دارند
به هر حال فعلا محصولات asus ، msi ، biostar و ecs به صورت قطره چکانی وارد بازار میشوند که باعث میشن بخصوص در شهرستانها شما نتونید مادربرد جدید و خوش قیمتی پیدا کنید
معمولا مادربردهای قدیمی و ته انباری با قیمتهای نچندان جالب به شهرستانها ارسال شده و در ویترین مغازه ها رویت میشن
تخمینم اینه که این وضعیت تا اواخر تابستان ادامه داشته باشه ولی از پائیز به مدت حداقل 1 تا 2 سال پلتفرمهای sb و +am3 به صورت مستمر در بازار موجود خواهند بود و تغییر آنچنانی در پلتفرمهای نرمال ایجاد نشه
bill geits (12-04-11), ENASAP (11-04-11), green day (17-04-11), Khornaf (11-04-11), majid4310 (12-04-11), MARINE (12-04-11), mehrdad_ab (11-04-11), moslem47 (11-04-11), MR TASH (12-04-11), ViViD (16-04-11)
کاربر شهرسختافزار
با این اوضاع فکر میکنم هر چی زودتر خرید کنم بهتره چون هر چی بگذره بدتر میشه
من که نمی تونم تا اخر تابستان تحمل کنم !
ممنون از راهنماییتون
MR TASH (12-04-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
اوضاع بازار الان چطوره؟.......................
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moslem47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقریبا همون وضعیتیه که در بالا عرض کردم
moslem47 (17-04-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks