*MoJtAbA* (11-09-14), AMD>INTEL (11-09-14), mehrdad_ab (11-09-14), Morteza.m1371 (12-09-14), mosmag (11-09-14)
*MoJtAbA* (11-09-14), AMD>INTEL (11-09-14), mehrdad_ab (11-09-14), Morteza.m1371 (12-09-14), mosmag (11-09-14)
کاربر شهرسختافزار
بسیار متشکرم از راهنماییتون
فک کنم این راه خیلی آسون و بدرد بخور باشه
فقط ممکنه شما که واردین یه راه برای همون بازی های سنگین تر هم پیشنهاد کنین
مثلا بتلفیلد یا cod 6 or 8
از هرجا که پرسیدم اینقدر دقیق و مطمئن بهم جواب نداده بودن
خیلی ممنون
|
|
والا من هنوز درست متوجه نشدم چه کاری میخواهید انجام دهیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میخواهید یه چیزی شبیه به کافی نت داشته باشید که راهش همونه که عرض کردم
اگر میخواهید یه چیزی مانند گیم نت داشته باشید که باید به سراغ vmware برید که یکم پیچیده تر از حالت اول میشه که باید یه سرور داشته باشید و برای هر مونیتور یدونه کیس قدیمی (در حد زیرو کلاینت ) یا یک سرور مولتی پوینت برای چند دستگاه
در مورد کنترل هوشمند از راه دور هم بیشتر توضیح بدید چون اگر بخواهید سرور روی بستر اینترنت یا اینترانت با کلاینت در ارتباط باشه زیر ساخت به این قدرت فعلا وجود نداره یا خیلی گران قیمت در میاد
*MoJtAbA* (12-09-14), AMD>INTEL (12-09-14), mehrdad_ab (13-09-14), Morteza.m1371 (12-09-14)
کاربر شهرسختافزار
مایکروسافت سرویسی داره به اسم Remote App من تا حالا به عنوان بازی ازش استفاده نکردم ولی نحوه کارش اینه که برنامه اصلی روی سرور پردازش میشه و همه کلاینت ها میتونن به صورت مجزا اون برنامه رو اجرا کنن بدون اینکه سخت افزار اجرای مورد نیاز اون برنامه رو داشته باشن
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی هاتون
مسئله کنترل هوشمند که حل شده است و مشکلی نداره بهتره بحث رو پیچیدش نکنیم
اون چیزی هم که در مورد microsoft multi point فرمودین هم متوجه شدم یکم هم تحقیق کردم دیدم چیز بسیار جالبیه
فقط یه مساله میمونه
اینکه یه سیستم سرور با این تفاسیر که فرمودین قیمتش چقدر بیشتر در میاد از اینکه 6 تا سیستم مجزا با همون کارایی گیم بسته بشه؟؟
کدوم بهتره و کدوم مقرون به صرفه تره
بیشتر سوالاتم در مورد همون حالت شبیه گیم نت هست
با تشکر از دوستان
اخه با این کاری که شما میکنی فشار خیلی خیلی زیادی به سیستم وارد میشه که اصلا میپوکه سیستمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو سیستم های 2.000.000 بگیر کارت راه میافته 6 تا برا یوزرات یکی هم برا سرورت که سر هم میشه 7x2.000.000 = 14.000.000
این خیلی به صرفه تره اگه بخوای یه سیستم سرور ببندی باس بالای 20 تومن هزینه کنی!!!!
والا برای بازی باید گرافیک را اختصاصی کنید ( هر سیستم یک گرافیک ) به همین دلیل شما به pcie مادربرد لیمیت میشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عبارتی شما مادربرد، پردازنده و پاور گرونتر باید بخرید
برای 1360*768 بهترین انتخاب شما پلتفرم amd fm2 است که با رقمی حدود 500 تا 700 تومن هر کیس را میتونید جمع کنید
*MoJtAbA* (12-09-14), AMD>INTEL (12-09-14), mehrdad_ab (13-09-14), Morteza.m1371 (12-09-14)
کاربر شهرسختافزار
آهان پس یعنی نمیتونم از گرافیکای جدید ای ام دی که مثلا گفته میتونه به 4 تا مانیتور تصویر بده استفاده کنم؟؟؟؟
سیستم پیشنهادی شما چیه اگه بخوام تک تک سیستم ببندم حداقل دوسال بازیهارو رو همین رزولوشن که گفتم رو متوسط اجرا کنه جا واسه ارتقا هم داشته باشه
حدود 8 تا 10 تا کیس موجوده که قویتر ینشون هم 775 هست ....
و کیس داریم سی پی یوش مث کارت درگاه داره و جا میره
هرکدومم یه ایرادی داره یکی پاور نداره یکی هارد نداره و ....
ممنون
|
|
شدن میشه ولی میره توی کلود رندرینگ که فقط نصب و راه اندازیش بیشتر از هزینه خرید 6 دستگاه براتون در میاد و دردسرهای خاص خودش را دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosmag برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asrock / msi a55 + a4-4000 ~280
2x2gb 1333 ~140
power 330 green ~105
کیس، هارد و ... هم که از اون دستگاههای قدیمی میتونید استفاده کنید
اگر هارد هم نداشتید بسته به نیازتون از 80-90 که هارد 250 باشه میتونید تهیه کنید تا 1 ترا که حدود 190 تومنه ( فقط هارد وسترن گرین نخرید )
AMD>INTEL (12-09-14), mehrdad_ab (13-09-14), Morteza.m1371 (12-09-14)
کاربر شهرسختافزار
'اونوقت باید از گرافیک مجتمع این پردازنده ها استفاده کرد؟؟
- - - Updated - - -
'اونوقت باید از گرافیک مجتمع این پردازنده ها استفاده کرد؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks