Cooler Master Hyper 212 EVO
خنک کننده بالا به دلیل وزن مناسب و نحوه بستن کمترین فشار را روی این سری پردازنده میاره .
پاور هم
Cooler Master Vanguard 750W Gold
--------
قطعات رو میتونی از آریا کامپیوتر تهیه کنی .
کاربر شهرسختافزار
سلام و درود به همه ی دوستان عزیز
عرض کنم قصد تهیه ی قطعات زیر رو دارم:
mb asus z170 ranger
cpu i7 6700k
ram 2×8 16gig trident z 3200
case deepcool kendoman rd
و در اینده ای نزدیک graphic 390 یا 390x و همچنین ssd (هارد هم دارم خیالتون جمعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی مشکل اصلی بنده انتخاب کولینگ و همچنین پاور مناسب هست با بودجه ی مجموعا 650 تومن حداکثر
کاربری این سیستم هم گیم در کنار نرم افزار های مرتبط با برق و کمی هم فتوشاپ ... خواهد بود
همچنین یسری سایت هم برای تهیه ی این قطعات با حداقل قیمت معرفی کنین
در آخر ضمن تشکر ,از همه d دوستان میخام که نظرات و پیشنهاداتشونو بصورت عمومی یا خصوصی با بنده در میان بگذارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Cooler Master Hyper 212 EVO
خنک کننده بالا به دلیل وزن مناسب و نحوه بستن کمترین فشار را روی این سری پردازنده میاره .
پاور هم
Cooler Master Vanguard 750W Gold
--------
قطعات رو میتونی از آریا کامپیوتر تهیه کنی .
cewher (04-01-16), etzioesi (03-01-16), M3RS4D 50062 (05-01-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت پاسختون
نظرتون رو برای واتر کولر گرین 240 GLACIER 240 GLC240-A هم میخام بدونم
در مورد پاور هم لطفن اگر گزینه ی ارزونتری دارید معرفی کنین
این محصول تازه به بازار اومده نظر خاصی دربارش ندارم . چون نه شرکت سازنده اصلی این قطعه اعلام شده نه بررسی تخصصی از این محصولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط etzioesi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گرافیک r390x و هزینه های برای سیستم کردید . این هزینه برای پاور نه تنها زیاد نیست کاملا منطقی هست . مینیم پیشنهاد 650 وات از همین سری ونگارد هست .
پاور مناسب نباشه بازدهی و طول عمر قطعات رو به شدت کاهش میده .
cewher (04-01-16), etzioesi (03-01-16), M3RS4D 50062 (05-01-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من واقع بابت جواب هاتون سپاسگذارم
یسوال دیگه دارم میخاستم بدونم ک ایا evga supernova 750 g هم توی این کیس جا میگیره و در کل نظرتون در اون مورد چی هست
M3RS4D 50062 (05-01-16)
تولید کننده اصلی این پاور fsp group هست که سابقه خوبی در تولید پاور نداره .باز میل خودتون هست . چند مورد خرابی در خارج از ایران هم دیدم از این سری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط etzioesi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
etzioesi (03-01-16), M3RS4D 50062 (05-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط etzioesi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک رو پیشنهاد می کنم ۹۸۰ یا ۹۷۰ بگیرید پاور هم evga 750 g2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد
من بغیر از کارت گرافیک، باقی قطعات رو خریداری کردم و خرید گرافیک رو فعلن گذاشتم تا اردیبهشت
حالا سوالم اینه ک میتونم با گرافیک انبرد یسری بازی های مربوط ب سه چهار سال گذشته رو اجرا کنم
سواله دیگه اینکه من یک گرافیک geforce 9400gt msi رو از کیس قدیمم دارم و میخام موقتن این رو نصب کنم آیا مشکلی ایجاد میکنه، یعنی از لحاظ ولتاژ و... ممکنه به باقی قطعات خطری برسونه؟
از کارت گرافیک خود پردازنده استفاده کنید . خیلی قویتر از 9400gt هست . بازیهای قدیمی هم به راحتی اجرا میکنه .توصیه نمیکنم نصب این کارت گرافیک رو فقط مصرف سیستم رو بالا میبره و بهبودی رو عملکرد نمیگذارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط etzioesi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
etzioesi (16-03-16)
کاربر شهرسختافزار
من موقع نصب واتر کولر سیم پمپ رو به cpufan1 زدم و سیم فنش رو بهcpufan2 میخاستم ببینم درست وصل کردم؟
کولرم هم glacier 120 هست
مادربرد هم z170 gaming m3 هست
ممنون
اپدیت و راه حل : باید سیم سه پین رو به sysfan و سیم چهار پین دارای pwm رو به cpufan وصل میکردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط etzioesi در تاریخ 17-03-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks