خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براکت TR4 همراه cpu عرضه میشه
امیدوارم از انتقال خودم به amd پشیمون نشم
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براکت TR4 همراه cpu عرضه میشه
امیدوارم از انتقال خودم به amd پشیمون نشم
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
پشیمون نمیشید چون اگه بخواهید همرده 1950X از پلتفرم اینتل بخرید یعنی 16 هسته و ۳۲ رشته باید Core i9-7960X رو تهیه کنید باقیمت بالای ۸ میلیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LEADER74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LEADER74 (25-04-18), Mohammad-RI (25-04-18), SajjadKhati (25-04-18)
کاربر شهرسختافزار
یک مشکلی پیش اومد من با سرچ کردن متوجه شدم مادربردی که معرفی کردین 2 کاناله هست میشه یک مادربرد مناسب دیگه و چهاکاناله(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکواد چنل) پیشنهاد کنید
و نظرتون دربره مادربرد ام اس آي مدل X399 GAMING PRO CARBON AC چیه؟؟؟
آخرین ویرایش توسط LEADER74 در تاریخ 25-04-18 انجام شده است
Speed Racer (25-04-18)
کاربر فعال انجمن سختافزار
MSI X399 SLI PLUS .اون موردی هم که خودتون گفتید عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LEADER74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LEADER74 (25-04-18), Mohammad-RI (25-04-18), Speed Racer (25-04-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks