با چنین بودجه ای نمی تونید بازی جی تی ای رو درست و حسابی و در شرایط نرمال اجرا کنید!!
سلام به همگی عزیزان
من میخوام سیستمم رو ارتقا بدم برای گیم(مخصوصا GTA V ) و این که واقعا سیستم مناسبی باشه .
مشخصات فعلی سیستم من:
CPU: Intel Pentum(R) dual-core E5300 2.60GHz
Memory:2GB DDR 2
Mainboard: ASUS P5KPL-SE
سیستمم فکر کنم DDR2 باشه.
حالا میخوام این سیستم رو ارتقا بدم
سیستم پیشنهادی خودم:
CPU: Core i3 3220 330
M.D:Asus B75 V 305
GPU: Asus GT640 2G 395
Hard: 1T Blue 205
Ram 4GB 140
Power Green 430 144
1400
ولی دو سه تا مغازه رو که گشتم و پرسیدم گفتن که این سیسنم سوکت 1155 داره که تکنولوژی جدید 1150 اومده پس این سیستم رو بهم پیشنهاد دادن:
CPU: Core i3 4130 370
M.D: H81 Plus Haswell 260
گرافیک همون قبلی
رم همون قبلی
هارد همون قبلی
پاور هم همچنین.
حالا مشکل بزرگ من اینه مه مادر برد ها با سوکت 1150 از 1155 جدید ترند و اگر دو تا رم 2 معمولی را یکی در میان بگذاریم Dual Chanel
میشود و کدام سیستم پیشنهادی بهتر است؟
بودجه من یک و هفتصد هست و به نظر شما چه سیستمی رو بگیرم و پیشنهاد شما چیه(بهترین سیستم با این بودجه)؟
و آیا این که مادر برد دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
|
هنوز سیستم مورد نیاز برای GTA V اعلام نشده که!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه اجرا کردن یه مساله است نرم اجرا کردن روی حداقل تنظیمات گرافیکی یه مساله است نرم اجرا کردن روی حداکثر تنظیمات گرافیکی هم یه مساله ی دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خطاب به Mahdi^1:
1.رزولوشن مانیتور شما چه قدره؟
2.می خواین از چه تنظیمات گرافیکی توی بازی استفاده کنین؟
3.اگه بتونین بودجه تونو به 2 تومان افزایش بدین خیلی بهتره.
4.اگه علاقه ی زیادی به GTA V دارین و حتما می خواین بازیش کنین بهتره صبر کنین تا سیستم مورد نیازش اعلام بشه بعد سیستم جدید بخرین(اومدیمو اینم مثل Call of Duty: Ghosts حداقل 6 گیگ رم لازم داشت اونوقت مجبور میشین رماتونو عوض کنین!)
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
*MoJtAbA* (10-11-13), 7970 (11-11-13), Mahdi^1 (09-11-13), Over_Cracker (10-11-13)
رزولوشن مانبتورمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
768 * 1360
پس شما میگین با این سیستم نمیشه بازی ها رو در حد قابل قبول اجرا کرد؟
باشه با 2 تومن چه سیستمی میشه جمع کرد؟
آخرین ویرایش توسط Mahdi^1 در تاریخ 09-11-13 انجام شده است
میشه بازی هارو اجرا کرد ولی در مورد بازی های گرافیکی مثل GTA V باید از حداقل تنظیمات گرافیکی استفاده کنین تازه بازم شاید نرم اجرا نشه!(البته همون طور که گفتم سیستم مورد نیاز برای GTA V هنوز اعلام نشده ولی حدس من اینه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 2 تومان این سیستم خیلی خوبه:
CPU:Core i3 4130 370T
Motherboard:خودتون یه مادربرد تقریبا 300 تومانی برای سوکت 1150 انتخاب کنین.
VGA:ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5 680T
H.D.D:1Tb Western Digital Blue 205T
RAM:Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB*2 280T
P.S.U.:Green 480 166T
جمع: 2,001,000 (ببخشین 1000 تومان زیاد شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
البته نمی دونم چرا شما کیس رو در نظر نگرفتین. می خواین از کیس و ماوس و کیبرد و اسپیکر و مانیتور سیستم قبلی استفاده کنین؟!
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 09-11-13 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
عزیز رزولیشن مانیتورتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1368*768برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیب میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این ریزولوشن به نظرم همون سیستم I3 کافیه.
با این رزولیشن و قطعاتی که مهدی گرامی پیشنهاد داد بازیها را به راحتی و در رزولیشن بالا میتونید اجرا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته به نظر من بیخود برای مادربرد هزینه نکنید و یدونه h61 هم بگیرید کافیه ( البته با پردازنده 1155 که در پست قبل خودتون فرمودید )
mahdi1995 عزیز خیلی ممنون از پاسختون
مانیتور و ماوس و کیبرد و بله ولی کیس رو باید بخرم که قیمتاش هم زیر 100 پیدا نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mahdi^1 در تاریخ 14-11-13 انجام شده است
mahdi1995 (09-12-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks