سلام یه سرور کوچیک رک مونت hp بگیر مثلا اینHP ProLiant DL320e G8 V2 ارزون هم هست
سویچ و سرو رو داخل یه رک بزار تر وتمیز
میتونی دامین کنترلرش کنی DC و مثلا sql سرور هم بکنی
اگه سرور مجازی هم بکنی که بهتر
کاربر شهرسختافزار
با سلام خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
من در یک شرکت در گرگان کار می کنم و از من در خواست شده یک سیستم برای سرور شرکت پیشنهاد بدم و قرار یک شبکه دامین راه اندازی کنم اما اطلاعات بنده در مورد سخت افزار پایین بوده به همین دلیل از شما در خواست دارم من رو در این کار راهنمایی نمایید.
در حال حاضر ما در این شبکه 9 سیستم کلاینت داریم و دو پرینتر که به طور احتمال این کامپیوتر ها تا 15 و در اینده ( حدود شاید یک سال دیگر ) 20 سیستم می رسید بنظر شما از چه سخت افزاری استفاده نماییم که هم از نظر قیمت مناسب و هم از نظر کارایی قوی باشد .
با تشکر از شما دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام یه سرور کوچیک رک مونت hp بگیر مثلا اینHP ProLiant DL320e G8 V2 ارزون هم هست
سویچ و سرو رو داخل یه رک بزار تر وتمیز
میتونی دامین کنترلرش کنی DC و مثلا sql سرور هم بکنی
اگه سرور مجازی هم بکنی که بهتر
ebrahim.fendereski (11-10-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز اما شرکت قصد خرید یه سرور رو نداره بلکه می خوان یک کیس رو بگیرن و از نظر سخت افزاری بهترش کنن و به عنوان سرور استفاده کنند.
این کار اشتباهه گرامی . بعد از چند ماه پشیمون میشند . چون کیس نمیتونه به 20 تا کلاینت به خوبی سرویس بده .خیلی از شرکتها این کار رو انجام دادند و بعد مجبور شدند دوباره هزینه سرور hp کنند . باز اگر خواستید بگید تا لیست بهتون بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ebrahim.fendereski برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A_M_D (11-10-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ebrahim.fendereski برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک سری توضیحات کلی میدم که امیدوارم به کارتون بیاد
زمانی که شما صحبت از سرور میکنید دقیقا باید بدونید چه میزان فشار روی هر بخش سیستم وارد میشه تا بتونید سیستم مناسب تهیه بفرمائید
اگر قادر به تخمین یا محاسبه این فشار نباشید بهتره از کیسهای سرور استفاده بفرمائید که معمولا همه قطعات از جمله رم، پردازنده، هارد دیسک، سیستم تحویه و ..... از بهترین و قابل اعتماد ترین محصولات انتخاب میشن
البته به شخصه ترجیح میدم به جای استفاده از سرورهای آماده سیستم با کانفیگ مناسب استفاده کنم. اجازه بدید با چند مثال مسئله را باز کنم
شما زمانی که یک فایل سرور با حجم بالای ارسال دریافت داشتیه باشید میتونید یک کیس معمولی با حداقل 2 کارت شبکه گیگابیت یا یک کارت شبکه 10 گیگابیتی و استفاده از ssd به جای hdd بهترین نتیجه را بگیرید
ولی اگر سرور شما قرار باشه کار شبیه سازی چند سیستم عامل را داشته باشه به پردازنده و خنک کننده قوی و رم زیاد نیاز خواهید داشت
طبیعیه که سیستم دوم (بدون در نظر گرفتن باند اتصال به شبکه و حافظه جانبی سریع ) برای کاربری سیستم اول مناسب نخواهد بود یا بلعکس
حال برگردیم به مورد شما
شما با آزمون و خطا میتونید سرور متناسب با نیازتون را کانفیگ کنید
سعی کنید از مادربرد با هیت سینک و مدار تغذیه قوی و تعداد اسلات رم زیاد استفاده کنید که هم طول عمر بالائی داشته باشه و در صورت نیاز بتونید میزان رم سیستم را افزایش بدید
برای مثال از برند مورد علاقم این مادربرد را بر روی چند سیستم برای کاربری سرور نصب کردم و میتونید تا 32 گیگابایت رم بر روی آن نصب بفرمائید ( قیمت 580 هزار تومان )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این کاربری بنظرم یدونه i5 (بین 580 تا 680) کفایت میکنه ولی اگر در بودجه محدودیت ندارید برای احتیاط میتونید از پردازنده 4790 استفاده کنید ( حدود 960 )
برای این پردازنده و مادربرد بهتره از یک خنک کننده خوب استفاده کنید ( بین 90 تا 350 )
بسته به فضای مورد نیاز و اهمیت اطلاعاتتون میتونید از ssd یا hdd به حالت معمولی یا رید یا ترکیبی استفاده بفرمائید ( روی این مورد باید توضیح بدید تا بحث کنیم )
کیس شما باید تحویه مناسب داشته باشه که اکثر کیسهای بالای 100 تومن برای کار شما مناسب هستند
پاور کیس سرور برای طول عمر طولانی باید به گونه ای انتخاب بشه که ماکزیمم حدود 50% توان آن استفاده بشه این امر باعث میشه طول عمر پاور و قطعات بسیار بالا بره
برای این حدود قطعات بدون کارت گرافیک یک پاور 380 یا 430 کاملا مناسب خواهد بود
وقتی یک همچین کانفیگی برای سرور شروع به کار کنه شما به عنوان سوپروایزر باید شروع به مانیتور کردن عملکرد سیستم کنید برای مثال اگر رم سیستم بیشتر از 70-80% پر شد رم را افزایش بدید ( منظورم از آزمون و خطا این بخش است )
یا اگر هارد سیستم در گیری زیادی داشت با رید 0 فشار را از روی آن بردارید یا هارد سیستم عامل سرور را با هارد اپلیکشن ها جدا بفرمائید
در کل اگر بخواهم جمع بندی کنم سرورهای برای ماکزیمم فشار کاری طراحی شدند ولی این بدان معنی نیست که سیستمهای معمولی (در صورت انتخاب دقیق قطعات) نتوانند خیلی بهتر از سرورها عمل نمایند
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 11-10-14 انجام شده است
A_M_D (11-10-14), ebrahim.fendereski (11-10-14), kapata (20-10-14), mehrdad_ab (11-10-14), SOHR@B (11-10-14)
کاربر شهرسختافزار
می دونم دوست عزیز ولی متاسفانه چون فعلا سیستم ها کمی دارن این کار رو می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
قرار ویندوز سرور 2008 روی سرور نصب بشه و تمام منابع اطلاعاتی روی سیستم سرور باشه
آخرین ویرایش توسط ebrahim.fendereski در تاریخ 11-10-14 انجام شده است
A_M_D (11-10-14)
|
|
سلام دوستامون بهترین توضیخات رو دادن خدمت شما
pc هیچوت سرور نمیشه
روشن موندن دائم - هنگ نکردن - روشهای خوب حفاظت فیزیکی از دیتا و... باید بهش فکر کنید
اگه بخواهید اطلاعت مهمی روش نگه دارید باید سرور بخرید قیمتها هم اونقدر ها گرون نیست با 5 یا 6 تومن میشه خرید
کار باهش مثل pc هست نگران راه اندازی نباشید
AMD>INTEL (11-10-14), ebrahim.fendereski (11-10-14)
ویندوز سرور 2008 مسئله ای نیست . تفاوت کیس و سرور رو موقع کار میفهمید . قابلیت های هات پلاگ و پاور ذخیره . ecc رم .مدیریت بهتر active directory . لیست کردن قطعات pc برای سرور کار زیاد سختی نیست . هر قطعه ای برای کاری ساخته شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ebrahim.fendereski برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای قطعات هم
cpu 4790k 1t
main GIGABYTE Z97X-SLI 550t
ram Gskill Sniper 16GB 8GBx2 1866Mhz C9 680t
hdd raid 0 Seagate Barracuda 2*1TB 360t
CASE GREEN HUNTER 173t
power Enermax Revolution X'T 630W 430t
cooling Noctua NH-D15 340t
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم سرور سوپرمیکرو بگیری که قیمتش هم مناسب هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks