سلام دوست عزيز نظر شما واسه من محترمه اما چون خطابتون به من بود خوب منم واسه اينکه دوستمون دچار اشتباه نشن در پاسخ به نوشته هاي شما مطالب زير رو عرض مي کنم:
منظور شما چه نرم افزاري است. ميشه لطف کنيد چند تا نرم افزار سبک که بروز باشند(!!!) رو مثال بزنيد. اصلا دوستمون در مورد نرم افزارهاي کاريشون چيزي نگفتند. با اينهمه هر نرم افزار چه سبک و چه سنگين به نسبت قيمت اينتل انتخاب برتر است. (کلا هم که بالاترين پردازنده هاي فعلي از آن اينتل هست). خوب اگر اينو قبول نداريد لطف کنيد پردازنده AMD مورد نظرتون و قيمتش رو بفرمائيد تا من معادل و هم قيمت اينتلش رو خدمتتون ارائه بدم و چارتهاي معتبر از سايتهاي معتبر خدمتتون ارائه بدم تا قانع بشيد. ضمنا از دير باز اينتل به Stability (نرمي و رواني و يکنواختي کارکرد) مشهور بوده و حتي در مقطع زماني اندکي که AMD جلوتر بود باز هم يسيستمهاي مبتني بر اينتل Stable تر بودن. پس اين فرايشتون رو من کاملا رد مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا مي فرمائيد بر خلاف گفته هاي من!؟ دوست عزيز چند صدتا لينک مي خواين از سايتهاي مذکور (معتبرترينشون هم (همونطور که همه مي دونن) tomshardware هستش.) خدمتتون ارائه بدم که بهتون ثابت بشه توي برند معادل در حال حاضر Intel از AMD برتره!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتي که Performance اينتل(در سري معادل و حدودا هم قيمت) بالاتر باشه چجور ميشه که دوستمون اينتل بخرن و اون چيزي که انتظارشو داشتن نباشه!؟
با همين هزينه در مورد چهار هسته اي مي تونن اينتل بهتر مثل Q9300 يا Q9400 يا Q8200 بخرن که به مراتب از پردازنده Phenom 9550 بهتره. جهت اطلاع بيشتر مي تونيد به سايت anandtech زير مجموعه bech مراجعه کنيد و در تمام نرم افزارهاي سبک و سنگين مقايسه ها رو ببينيد. در ساير موارد دو هسته اي که سري Core 2 duo و Core duo اينتل باز هم از AMD عموما بالاترن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بازم انتخاب AMD اشتباهه.
عزيز دوستمون اگر Core 2 Quad Intel (نه لزوما Intel core i7) هم تهيه کنند احتمالا تا مدت نيازي به ارتقاء سيستم نخواهند داشت. اما با اين سرعتي که تکنولوژي داره پيش مي ره شما نمي تونيد بگيد که فلان سيستم تا کي نياز به ارتقاء نخواهد داشت و اين مساله حتي براي سري Intel Core i7 هم قابل پيش بيني نيست. ضمنا قيمت جهاني Intel Core i7- 920 دقيقا حدود همين AMD Phenom II/X4-955 هست دوست عزيز و از نظر کارآيي هم خيلي بالاتره. خوب اينا همش حرف بود عزيز. اينم يه نمونه مدرک واسه مقايسه :(مقايسه Core i7 - 920 با Phenom II- X4/955)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=88&p2=47
خيلي جالبه نه!؟ همونطور که مي بينيد فاصله خيلي زياده. تازه Core i7 920 پايينترين رده Core i7 موجود در بازاره!!!
و اما
دوست عزيز نرم افزارها فعلي تا حدي و نرم افزارهاي آينده(حتي بازيها) به سمت چهارهسته و حتي تعداد هسته هاي بيشتر مي رن. با عنايت به قيمتهاي مناسب پردازند هاي 4 هسته اي به نظر من درست نيست به خاطر وضع فعلي نرم افزارها رو به پردازنده هاي دو هسته اي بياريم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اينهمه در زمينه پردازنده هاي دو هسته اي هم باز اينتل به نسبت قيمت از AMD جلوتره. اگه لازم داريد بازم لينک خدمتتون ارائه بدم!؟
در هر صورت من منتظر ارائه پردازنده AMD ز طرف شما هستم تا معادل اينتل اون پردازنده (چه قيمتي و چه سري معادل) و چارت معتبرش مبني بر برتري کامل اينتل بر AMD رو خدمتتون عرض کنم.
البته خود دوستمون هم طرفدار AMD هستند. اما هدف من صرفا اطلاع رسانيه.
در پايان چند لينک ديگه هم خدمتتون ارائه مي دم :
مقايسه معادل دو هسته اي Intel Core 2 Duo E8600 و AMD Athlon X2-7850 :
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=90&p2=54
اينتل در 80 درصد مواردبطور متوسط 6/1 برابر کارآتر هست.
اينم لينک مقايسه پردازنده دو هسته اي Intel Core 2 Duo E8600 و پردازنده سه هسته اي AMD Phenom II-X3/720 :
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=83&p2=54
اي بابا بازم که اينتل در بيشتر موارد تقريبا 3/1 برابر جلوتره!؟ ( بااينکه پردازنده AMD يک هسته هم بيشتر داره!)
اينم مقايسه AMD Athlon X2 7750 - 2.7GHz - 1MB L2 - 2MB L3 و Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.50GHz - 2MB L2 که هر دو قيمشتون حدود 70000 تومانه:
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=78&p2=66
همونطور که مي بينيد انواع نرم افزارها و کارهاي مولتي مديا و ... انجام شده و نمودارهاي عر يک عرضه شده.
خوب از بين 26 نرم افزار معرفي شده در 17 مورد اينتل و در 9 مورد AMD جلوتره(با در نظر گرفتن اينکه جاهايي که زير نمودار نوشته Lower is better يعني مقدار پايينر بهتره و جاهايي که زير نمودار نوشته Higher is better يعني اينکه مقدار بالاتر بهتره)
پس تقريبا در دو برابر موارد Intel بالاتره. ضمنا اگر دقت کنيد جاهايي که AMD جلوتر اکثر موارد اختلاف زياد نيست. اما در برخي جاها Intel خيلي جلوه.
در نظر داشته باشيد جاهايي که زير نمودار نوشته Higher is better اوني که عددش بالاتره به همان ميزان بهتريه و جاهايي که نوشته Lower is better اوني که عددش پايين تره به همان ميزان بهتره.
والا من نمي دونم ديگه واقعا طرفداران AMD چي واسه گفتن دارن!؟
با تقديم احترام.

Bookmarks