aadam (20-01-10), AMD>INTEL (21-01-10), reza76622201 (23-01-10), ripek (21-01-10), ViViD (21-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به یک سری از مشخصات که برای سی پی یو های CORE i9 معلوم شده بود و یک همخونی هایی که با سی پی یو جدید یعنی 980X داره فکر کنم زدن این جمله درست باشه
Core i7-980X aka Core i9: First CPU said to be 6-core Gulftown - Update: New details leakedو هیچ شرکتی نمیاد در کمتر از چند روز مانده به شروع عرضه این سی پی یو سوکت جدیدی ارائه کنه و با توجه به اینکه مموری کنترلر درون سی پی یو قرار داره و از قوانین سری 1366 پیروی می کنند با توجه به نمونه های درست شده این سی پی یو ها نیاز مند IOH هستند پس فکر کنم سوکت 1366 جای می گیرند. و فعلا هم که از چیپ جدید برای مادربورد ها خبری نیست
ضمن اینکه مانند سری Core i7 احتمال عرضه سی پی یو های Core i9 بر روی پلتفورم 1156 هم دور از انتظار نخواهد بود اما در حال حاضر خبری مبنی بر اینکه روی سوکت 1156 ارائه بشه نبوده یا اگر بوده در اطلاعات من نیست
با تشکر
SSA MEMBER
New Season
aadam (20-01-10), AMD>INTEL (21-01-10), reza76622201 (23-01-10), ripek (21-01-10), ViViD (21-01-10)
از همهی دوستان ممنونم.کسی میدونه رم های کینگ مکس خوبن یا نه؟؟!!قیمت hercules 2200mhzاز کینگ مکس چقدره؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
کينگ مکس رم معمولي و خوبيه با گارانتي عالي(آواژنگ).
ripek (21-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
کینگ مکس زمانی که سری هاردکور میزد واقعاً عالی بود ولی اون زمان من DDR داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khalakh0b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان رو نمیدونم کارایی رمهای کینگ مکس چطور هست
اما برای شما رم Gskill رو پیشنهاد میدهم که در تستها جواب خودش رو پس دادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
ripek (21-01-10)
|
|
من تو تستهائی که چند روز داشتم با twister twinmos نتیجه خوبی گرفتم البته پلتفرم ما فقرا هنوز پنتیوم دوال کور و ddr2 هست . رم هم دوستی بهم داد تا تست کنم .
ripek (21-01-10)
البته gskill رو تست نگرفتم .
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khalakh0b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز متاسفانه توی ایران قصد ها خیلی متفاوت هست یا یک رو رو انقدر می برن بالا که دیگه انگار رمی بالا تر از اون نیست
یا هم اینکه انقدر رو رو میارن پایین که نابود بشه
یادمه یک زمانی توی این فروم یک روز پاتریوت بهترین رم بود اما الان تبدیل شده به .....!!!
رم برای شما تفاوت زیادی نمی کنه تمامی رم ها بسته به تایمینگ ها و فرکانس هایی که دارند و در فرکانس های مشابه دارای کارایی های تقریبا یکسانی هستند
حال تفاوتی که می کنه این وسط گارانتی درون ایران هست و خدمات یک رم است
بعدش متاسفانه قیمت رم به فرکانسش توی ایران می فروشن یعنی هر چند شما فرکانس بالا تر بخواهید قیمت ضریب می گیره و نسبت به قیمت جهانی افزایش پیدا میکنه
شما رمی که می تونه براتون مناسب باشه
OCZ PLATINUM 1600 CL7 خواهد بود حال بسته به نوع سیستمی که انتخاب می کنید می تونید در مورد 3 کانال بودن یا دو کانال بودن انتخاب کنید
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks