aadam (19-01-10)
میخوام 1 سیستم بین1800تا2000ببندم.نظرتونو راجع به این سیستم بگین:
m/b:giga ga-p55a-ud4p
cpu:i7 860
ram:4 gb g-skill trident 1866
vga:club 3d 5870 1gb
psu:green gp885b
hdd:2*seagate barracuda 7200.12 500gb raid 0
case:green orbit
monitor:samsung p23700
cpu cooler:pc cooler hp 1204-x
odd:liteon dvd-rw 24x
aadam (19-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. واقعا سيستم عاليه از هر نظر. فقط پيشنهاد مي کنم گرافيک رو از يه برند بهتر مثل Gigabyte يا XFX يا Gainward يا Asus يا EVGA يا .... تهيه کنيد. ضمنا هاردديسک رو هم Western Digital 500GB Caviar Black بزاريد خيلي بهتره. دي وي دي رايتر هم الان به نظر من کيفيت HP 1270r بهتره.
سوالي بود در خدمتم.
از نظرت ممنون.هاردی که گفتی sata3هستش؟؟؟در موردvgaمیخوام قیمت کمتری داشته باشه!!!برندایی که گفتی گرونترن!!!در ضننevgaفقط کارتهای nvidiaمیزنه!!!
aadam (19-01-10), Extreme (18-01-10), ic3_drag0n (19-01-10), ripek (18-01-10)
کاربر شهرسختافزار
نه عزيز. هارد Sata III هنوز نيومده. نهايتا اگر برند و کيفيت خوب ميخواين بايد هزينه کنيد. والا برند الکي زياد هست.هيچ ارزوني بي علت نيست. ضمنا Club3D برند جالبي نيست. اين همه داريد هزينه مي کنيد. پيشنهاد مي کنم حتما از برند خوب VGA تهيه کنيد.
راستي برند Zotac يه کم ارزونتره و خوبه.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 18-01-10 انجام شده است
دوست عزیز سی پی یو مادربرد رو خوب انتخاب کردی اما
شما اولا با این سیستم بهتره یه هارد 1 ترا بایت برداری که بهت
Hard Disk :SAMSUNG-SATA 2 - 1000 GB + / 32mb buffer
EcoGreen F2
رو پیشنهاد می دم
ثانیا گرافیک رو هم شما یاASUS بردار یا XFX
ولی کلا خیلی بهتر بود حالا که داری اینقدر هزینه می کنی می رفتی سیستم1366 با سی پی یو 920 یا اگه تا عید صبر کنی 930 می بستی نه 1156
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
ripek (19-01-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. ميشه برتريهاي هارد معرفي شده رو به Samsung 1TB Spinpoint F3 به بنده هم بگيد و اينکحه چرا اين هاردديسک رو معرفي کرديد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا ميشه برتريهاي سوکت 1366 نسبت به 1156 رو هم بگيد؟ ممنون مي شم.
با تقديم احترام.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1) مسلما Samsung 1TB F3 به مراتب کارایی بالاتری نسبت بهF2 داره شکی نیست .منظور اصلی من پیشنهاد ارتقاء به هارد 1 ترا بایتی بود . پرسیدد چرا این هارد رو معرفی کردم؟ به خاطر اینکه از دوستانی که استفاده کردن تعریفش رو شنیدم.هارد بدی نیست ولی باز هم می گم به خوبی F3 نمیشه
2) پرسیدید برتری های 1366 به 1156 رو بگم . دوست عزیز ظاهرا تا جایی که چشم بنده کار می کنه حرفی از برتر بودن 1366 به 1156 نزدم شما اگه پیدا کردید ما رو هم خبر کنید .اما..
اگه منظورتون اینه که چرا گفتم با این پول 1366 انتخاب کنن نه 1156 معلومه .اولا 1156 ماکزیمم می تونه تا i7 870ارتقاء پیدا کنه در حالی که 1366 تا core i7 975 extrem هم می تونه بالا بره
دوما شما روی مادر بردهای 1156 در حال حاظر ماکزیمم تا 4 گیگ رم می تونی قرار بدی در مادر بردهای 1366 تا 6 گیگ که البته اهمیت این موضوع به نسبت مسئله ارتقاء ناچیزه.
ثانیا و از همه مهمتر ما قبلا هم تو یکی دیگه تاپیک ها سر این موضوع صحبت کردیم ودیدیم که اینتل قرار نیست نسل جدید سی پی یو هاش یعنی core i9 رو برای 1156 بیرون بده .از نظر جناب عالی اینکه1156 نمیتونه رو core i9 ساپورت کنه مزیت محسوب میشه؟
رابعا احتمالا می دونید که اینتل 1156 رو برای رنج متوسط قیمت وکارایی خودش در نظر گرفته و 1366 رو برای رنج بالا . ممکنه بگید در نسل بعد تر یعنی ساندی بریج که 2011 قراره ارائه بشه مدل هایی هم برای 1156 عرضه می شه. باید بگم سندی بریج ها هم قراره در چند سری مختلف تولید بشن از 2 هسته ای تا 8 هسته ای ومسلما بهترین سی پی یو های ساندی بریج هم برای 1366 میاد نه 1156 . همون طور که گفتم این برنامه کاری اینتل هست که 1156 رو برای رده میانی محصولاتش و1366 رو برای رده بالای تولیداتش در نظر بگیره
در کل بواسطه امکان ارتقاء بیشتر صد در صد 1366 بالاتر از 1156 قرار می گیره
سوالی بود در خدمتم
با احترام
آخرین ویرایش توسط aadam در تاریخ 19-01-10 انجام شده است
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزيز از اينکه در اين بحث شرکت مي کنيد و اما پاسخها:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) عزيز شما که مي فرمائيد F3 بهتره پس چرا به نظرتون ايشون F3 رو نخرن؟ مگه تفاوت قيمتش چقدره که F3 که کارآمد تره رو نخرن(البته پيشنهاد بنده اين برند نيست)؟
2) شما سري 900 در Core i7 رو پيشنهاد داديد که بر پايه سوکت 1366 هستش. ضمنا سريهاي آخر I5 معلوم نيست تا چه پردازنده اي نهايتش برسه. هنوز آخرين پردازنده سري Core i5 معلوم نيست چي باشه و حتي ممکنه Core i7 هم بياد و سريهاي جديدش روي 1156 قرار بگيره(مثل سريهاي زير 900) و توليد i7 مبتني بر 1366 متوقف بشه.
اينکه فرموديد مادربوردهاي 1156 تا 4 گيگ و 1366 تا 6 گيگ ساپورت مي کنن کاملا اشتباهه عزيز. اينم مدرک:
مشخصات فني مادربورد مبتني بر X58
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...me=GA-EX58-UD5
همونطور که ميبينيد ماکزيمم تا 24GB رم رو ساپورت مي کنه.
مشخصات فني مادربورد مبتني بر P55
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...e=GA-P55A-UD4P
همونطور که ميبينيد ماکزيمم تا 16GB ساپورت مي کنه.
البته بنده منکر اين نميشم که يه برتري مادربورهاي داراي چيپ X58 اينه که رم رو Triple Channel ساپورت مي کنن و اين حقيقتا يه مزيته.
ثانيا بنده گفتم که Core i9 معلوم نيست بر روي چه سوکتي عرضه بشه. اما شما فرموده بوديد بر روي 1366 عرضه ميشه که اين صحت نداره.
رابعا اينا همشون حدس و گمانهايي که وجود داره. اما شما يه لين به بنده بديد از سايت اينتل که حتي احتما داده باشه Core i9 بر روي سوکت 1366 عرضه مي شه.
بازم ممنون که در اين بحث شرکت مي کنيد.
ripek (19-01-10)
دوست عزیز یعنی شما عقیده دارید اینتل برای پردازنده های 4و 6 هسته ای جدید خود قرار است از سوکت 1156 که قابلیت 1600Mhz را دارد استفاده کرده و سوکت 1366 را که قابلیت 6.4gt/s را دارد رها کند . سوالی که من دارم این است که آیا به نظر شما این سوکت توانایی انتقال داده مورد نیاز را دارد.
در ضمن Golftown و Xeon DP تنها برای این سوکت عرضه شده است
http://en.wikipedia.org/wiki/Gulftow...roprocessor%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_N...re%29#Westmere
البته با توجه به بکارگیری Quick Path Interface در Core I9 فکر نکنم جای شکی وجود داشته باشد که این پردازنده از هر سوکتی استفاده کند مطمئنا این سوکت سوکت 1156 نخواهد بود
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 19-01-10 انجام شده است
aadam (19-01-10), reza76622201 (19-01-10), ripek (19-01-10)
کاربر شهرسختافزار
نه عزيز. اشتباه برداشت کرديد. بنده چندين مرتبه گفتم که اصلا مشخص نيست که سوکت Core i9 چي از آب در بياد و خود اينتل هم چيزي نگفته. به نظر من اصلا در مورد سوکت Coire i9 و زمان عرضه اون و مشخصات اون نظر دقيق نمي شه داد. ممنون از فرمايشات ريزبين و دقيقتون و منابعي که ذکر کرديد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (19-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks