البته پیشنهاد میکنم در کنار ssd از یک هارد وسترن WD10EFRX از سری caviar red بهره ببرید . در ضمن پاوری انتخاب کردید برای این کانفیگ مناسبه . ولی اگر قصد اپگیرید گرافیک رو داشته باشید به مشکل میخورید . پیشنهادم green 700-hp هست .
البته پیشنهاد میکنم در کنار ssd از یک هارد وسترن WD10EFRX از سری caviar red بهره ببرید . در ضمن پاوری انتخاب کردید برای این کانفیگ مناسبه . ولی اگر قصد اپگیرید گرافیک رو داشته باشید به مشکل میخورید . پیشنهادم green 700-hp هست .
hamed 111 (10-07-14), RasoolsysteM (10-07-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
والا دو عدد هارد 1TB WD یکی رد و یکی بلک دارم که قراره بره رو این سیستم در کنار اس اس دی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله پاور رو خودم هم متوجه هستم... ولیgreen 700-hp زیادیه، شاید پاور رو green 600-hp انتخاب بهتری هست ...
خوب 600 گرین هم مناسبه . مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RasoolsysteM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره این برد گیگابایت با فاکتورهایی مثل قسمت pwm بهینه شده و کیفیت pcb و بهره بردن از ultra durable insist و چیپ صدای realtek alc 1150 و چیپ lan intel و دارای برنامه بهینه سازیش رو نمیشه با مادربرد های هم قیمت خودش پیدا کنید .
تو همین فروم شاید بالای 10 نفر این برد رو تهیه کردند و راضی هستند .
hamed 111 (10-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks