فقط کارت گرافیک رو عوض کنید. ارزش داره نهایت اختلاف هم میشه 100 و خورده ای.
پاور رو هم اگه 800 وات اینا میخاین گرین 885 بردارین یا تا 10 آبا صبر کنید با همین قیمت کولر مستر 850 میتونید یه 1035 گرین بگیرید
با سلام خدمت همه
چندی پیش نظر دوستان رو در باره یک high end system که بیشترین کاربردش گیم هست پرسیدم که در نهایت به سیستم زیر رسیدم :
M.B : Asus P6T DELUXE V2
CPU : Intel i7 920
Graphic Card : BFG GTX 285 1GB oc
Ram : G.SKILL 6GB(3x2GB) 1600 Cl8
H.D.D : Western Digital 1Tb (500gbx2) raid
Case : Cooler Master HAF932
Power : Cooler Master Real Power 850
که طبق بررسی های که من در بازار کردم در حدود 1.800 الی 2 ملیون هزینه داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به این که من سالهاست که از سیستمی قدیمی استفاده میکنم و قصد آپدیت به سیستم بالارو در هفتۀ آینده دارم و در صورت آپدیت به این سیستم تا مدتها امکان آپدیت دوباره سیستم رو ندارم نظر اساتید رو دربارۀ این که آیا در حال حاظر و با توجه به این که کارتهای گرافیک جدید ATI تازه به بازار آمده و در آیندۀ نه چندار دور و با ورود کارت های Nvidia و directx 11 به بازار و عرضه در بازار ایران و افت قیمت ( طی شش ماه آینده به تصور من ) آیا تفاوت قطعات انتخابی من و قطعاتی که در اون زمان و با این هزینه میشه تهیه کرد آنقدر زیاد هست که این زمان رو من صبر کنم و بعد اقدام به تهییه سیستم کنم و یا سیستم مورد نظر و تهییه کنم بدونم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------------------------------------------------------------------------
در صورتی که سؤال مطرحی بی دانشی من رو نشان می دهد از اساتید
پیشاپیش پوزش مي طلبم و من رو با راهنمایی هاتون آگاه کنید.
|
|
فقط کارت گرافیک رو عوض کنید. ارزش داره نهایت اختلاف هم میشه 100 و خورده ای.
پاور رو هم اگه 800 وات اینا میخاین گرین 885 بردارین یا تا 10 آبا صبر کنید با همین قیمت کولر مستر 850 میتونید یه 1035 گرین بگیرید
کاربر شهرسختافزار
پاور گرین 885 خیلی عالی هست
M.B : Asus P6T DELUXE V2
CPU : Intel i7 920
Graphic Card : BFG GTX 285 1GB oc
Ram : G.SKILL 6GB(3x2GB) 1600 Cl8
H.D.D : Western Digital 1Tb (500gbx2) raid
Case : Cooler Master HAF932
Power : Cooler Master Real Power 850
تقریبا انتخاب خوبی کردید . پاوری که انتخاب کردید هم از کیفیت خوبی برخوردار هست . به مراتب نویز کمتری نسبت به فن پاور گرین دارد . کیس HAF 932 هم یکی از بهترین ها هست .
Khornaf (20-10-09)
خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
این تور که من متوجه شدم سیستم های موجود خیلی تفاوتی با سیستمی که مثلاٌ در 5 6 ماه دیگه میشه خرید نداره و فقط کارت های گرافیک عوض میشن.
راستی چیزی که خیلی ذهن منو مشغول کرده اینه که آیا امکان SLI کردن کارتی مثله GTX 285 با کارت های بعدی که فکر میکنم به سری gpu gtx 300 معروف هستند هست آیا اطلاعاتی در این باره موجود هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Khornaf در تاریخ 20-10-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
تو SLI تا الان که فقط دو تا کارت مشابه رو می شه با هم بست بر خلاف کراسفایر که دو تا کارت غیر مشابه اما از یک سری رو می تونید ببندید من فکر می کنم با این همه هزینه اگر کارت 5850 یا 5880 بر دارید بهتره من قیمتش رو ندارم اما فکر کنم اگر خیلی گرونتر از کارت انتخابی شما باشه حدود 100 تومان گرانتر در عوض بابت directx 11 خیالتون راحت میشه یه کار دیگه هم می تونید بکنید به جای اینها 2 تا کارت 4770 کراسفایر کنید الان نزدیک 125 هزار تومان هرکدوم و هر دوش با هم تقریبا 20 % بیشتر از یک 4890 کارائی داره و به کارت انتخابی شما هم نزدیک ایطوری می تونید به راحتی اگر بعد ها دید جواب کار شما رو نمیده هر کدوم رو بعد 7 -8 ماه 30 - 40 تمان هم پایین تر بفروشین 60 - 70 تومان ضرر می کیند (البته اگه بشه گفت ضرر چون تا اون موقه استفاده شو رو بردین) بعد 6 - 7 ماه قطعا 5850 یا 5880 نزدیک 70 - 80 تومان افت قیمت رو کردن . اینطوری شما الن سیستم رو ارزان تر بستی و بعد ها موقع ارتقاع هم ضرری نمیکنی .
Computex (20-10-09)
|
|
آها راستی یادم رفت کارت رو چی بگیرین. 5870 رو انتخاب کنید
خیلی ممنون از دوستان در رابطه با این موضوع به من کمک کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینم چی میشه اگر امکان تهییه کرتهای دایرت اکس 11 ای تی ای در بازار بود حتما از اون نوع کارت میگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.
پیشنهاد من اینه که اگر Game براتون مهم هست ، دست نگه دارید و یه کارت DX11 بگیرید. ظاهرا اینطور که من متوجه شدم ، تغییرات صورت گرفته در DX 11 نسبت به DX10 بیشتر از تغییرات صورت گرفته در DX10 نسبت به DX9 هست.
بنابراین این امکان وجود داره که الان شما هزینه زیادی برای GTX285 بکنید و از 3 ماه دیگه ( کمتر از 3 ماه ) که اولین بازی های DX11 با گرافیک خیره کننده تری به بازار اومدن پشیمون بشید. نیازی هم نیست که حتما تا اون موقع برای خرید سیستم دست نگه دارید. شما میتونید الان یه کارت ارزون یا حتی دست دوم بگیرید تا سه ماه یا بیشتر که فقط اون تکه قیمتی کارتهای جدید در بازار افتاد ، اون موقع یه کارت رادئون سری 5000 بگیرید.
مطمئنا پشیمان نخواهید شد!
برای هارد هم اگر قصد خرید Western Digital رو دارید ، دقت کنید حتی الامکان از سری Green نباشه. البته من شنیدم بیشتر دوستان برای Raid هاردهای Seagate رو به عنوان برند اول توصیه میکنند.
موفق باشید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک با توجه به عرضه محصولات DirectX 11 واقعا مناسب نیست. می تونید از محصولات سری Radeon HD 5800 استفاده کنید یا موقتا از Geforce 9600GT/9800GT تا زمانی که محصولات DirectX 11 بیشتری وارد بازار بشن و بعدا از کارتهای 9600GT/9800GT فعلی برای PhysX استفاده کنید.
برای RAID 0 هم بهتره از هاردهایی استفاده بشه که فقط یک پلاتر دارند، مثل هاردهای 500 گیگابایتی Seagate Barracuda 7200.12 یا Samsung SpinPoint F3 .
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Khornaf (21-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks